Annonce
Sønderborg

78 procent i rabat: Danmarks billigste hus er blevet endnu billigere

65.000 kroner koster det 81 kvadratmeter store bindingsværkshus fra 1791 med adresse på Skovbyvej 74 i Skovby på Sydals. Foto: Boliga.dk
På Sydals ligger et hus, som nu har være til salg i omkring fire år. Det koster bare 65.000 kroner for de 81 kvadratmeter bolig på knap 350 kvadratmeter grund.

Sydals: De fleste kan nok godt blive enige om, at rabatter på den anden side af 50 procent begynder at ligne det, man kalder for et godt tilbud. En halvering i prisen kan dog ikke gøre det for Danmarks i øjeblikket billigste udbudte villa: Huset, der ligger på Sydals, har nemlig netop nået en samlet prisnedjustering på hele 78 procent, oplyser boligsitet Boliga.dk.

Som salgsopstillingen beskriver, skal man dog indrette sig på lidt af et håndværkertilbud.

I tørre tal betyder det en pris på 65.000 kroner for det 81 kvadratmeter store bindingsværkshus fra 1791 med adresse på Skovbyvej 74 i Skovby på Sydals. For hver af de 81 kvadratmeter i huset på det sydlige Als skal man betale lige omkring 800 kroner - hvilket er langt under, hvad de andre huse i området er til salg for, viser tal fra Boliga.dk.

I hele Sønderborg Kommune koster en huskvadratmeter for øjeblikket 8100 kroner i gennemsnit. Det svarer til, at et hus på 80 kvadratmeter -som det i Skovby - normalt ville koste omkring 648.000 kroner i grænsekommunen.

For sammenligningens skyld koster det samme antal kvadratmeter over 4,6 millioner kroner i Gentofte Kommune, der med en gennemsnitlig udbudskvadratmeterpris på over 57.900 kroner, har landets højeste priser.

Se mere via www.boliga.dk/bolig/1107369

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Stærk utilfredshed i Tønder og stor glæde på Rømø: Grænseåbning får meget blandet modtagelse

Sydjylland

Camping-indehaver skuffet over Mette Frederiksens delvise grænseåbning: Vi har brug for weekend-turister

Annonce