Annonce
Tønder

78 ryttere blev drivvåde under Ravneløbet

Forrest Ken Heinensen, Knud Iversen og Aron Jørgensen. De tre ryttere mangler her kun 10 af 125 kilometer og var på det tidspunkt gennemvåde. Privatfoto:

AGERSKOV: Lørdag blev Ravneløbet afviklet med start og mål i Agerskov. Og det var en våd omgang, de 78 ryttere stiftede bekendtskab med, fortæller pr-mand, Erik Høiberg.

- Det var godt nok heftigt. De lignede druknede mus, da de kom i mål, siger Høiberg.

Rytterne kunne vælge mellem tre ruter. Den længste på 125 kilometer havde otte deltagere, den mellemlange distance på 90 kilometer havde 55 deltagere, og 15 ryttere prøvede kræfter med distancen på 45 kilometer, oplyser Erik Høiberg.

Vinderen af 125-kilometerruten blev Carsten Poulsen, CMS Sønderborg, i tiden 3.39 timer, vinder af 90-kilometerløbet blev Brian Christoffersen, RKCC Rødekro i tiden 2.26 timer, og vinder af den korte rute blev H.C. Schultz fra ACK91, Agerskov, i tiden 1.28 timer.

Der var en del punkteringer under løbet, fordi regnen rejser de små flintesten. Desuden fik en enkelt rytter en dyb flænge i underarmen, da han ville rejse sig op i sadlen og træde til. I samme sekund sprang kæden, og det resulterede i et styrt, beretter Erik Høiberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce