Annonce
Billund

79-årig dame udsat for tricktyveri i Netto

Annonce

BILLUND: Nu er der igen problemer med tricktyve i Billund. Fredag blev en ældre dame på 79 år offer for to kvindelige tricktyve.

Den 70-årige har efterfølgende beskrevet de to som rumænsk udseende kvinder.

-- Det foregår typisk på den måde, at den ene forvirrer deres offer typisk ved at stille spørgsmål, mens den anden stjæler, siger vicepolitikommissær ved Billund Politi, Annette Christensen.

De to kvinder fik da også stjålet den ældre dames pung fra hendes taske -- en sort trefløjet læderpung, der indeholdt 1200 kroner.

-- Det er meget vigtigt at holde sin taske tæt ved sig og være opmærksom på den hele tiden. Bliver man kontaktet, må man ikke lade sig narre, men det ligger jo slet ikke i de ældre menneskers bevidsthed, at det kan ske, erkender Annette Christensen.

Først i marts måned advarede Billund Politi mod udenlandske tricktyve, efter at en 87-årig mand fik franarret sit dankort og efterfølgende blev rippet for i alt 14.000 kroner, der blev hævet fra kortet tre forskellige steder. Politiet opfordrer folk til at se efter de bil, som de kører i, da det kan føre dem på sporet af dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes, og baråbningstider udvides i fase 4  

Esbjerg

Skole, gymnasium og fodboldklub sender hundredevis af unge i selvkarantæne: Mundbind kan være på vej til skolerne

Annonce