Annonce
Mærkedage

80 år: Arne Lindskov Andersen

Arne Lindskov Andersen, Mølleparken 396, Løgumkloster, fylder 80 år onsdag 11. september.

Arne Lindskov Andersen er født i Viuf ved Kolding, hvor han også er opvokset. Efter eksamen fra Kolding Realskole i 1957, blev han elev i Højen Brugsforening og efter elevtiden soldat ved Jydske Dragonregiment i Holstebro. Derefter gik turen til Andelsskolen i Middelfart, efter Andelsskolen har han været ansat i flere brugsforeninger, heraf 35 år som uddeler og sidst i Superbrugsen Løgumkloster fra 1985- 2002, hvorefter han gik på pension efter 45 år i brugsforeningsbevægelsen, som stadig bliver fulgt med meget stor interesse. Han har i en del år været i FDB`s kredsbestyrelse og OK`s repræsentantskab.

I ægteskabet med Inga er der tre børn. Susanne bor i Odder og er administrationschef, Peter i Struer og er redaktør og Marianne i Borup og er analytiker, derudover er der fem børnebørn, som er til stor glæde og et besøg af dem er et af højdepunkterne.

Pensionist tilværelsen går med golf, keglespil samt haven.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Covid 19: Lad os nu bare få ro på

I Italien er syv personer døde af covid 19 også kaldet coronavirus. Omkring 300 er smittet. Også i Storbritannien er der smittede og så at sige på vores dørtrin er der mistanke om et tilfælde i Hamborg. På Tenerife er danskere i isolation på et hotel, efter en italiensk gæst åbenbart har bragt smitten med sig.På den baggrund er det sandsynligt, at smitten kan nå os. Er det en alvorlig situation? Ja, bestemt. Men der er ikke tale om en katastrofe.Det indtryk kunne nemt opstå, hvis man kaster et blik på børserne. De danske aktier har haft de største kurstab i årevis. På de internationale børser er billedet det samme.Kursfaldene er ikke noget bevis på faren fra covid 19, men bekræfter blot, at Mogens Lykketoft havde ret, da han i sin tid og med noget grovere ord konstaterede, at finanssektoren var befolket af sensitive sjæle.Covid 19 er en ny sygdom. Derfor har vi ikke noget naturligt immunforsvar, ligesom det foreløbig kun er en påstand, at Kina skulle have udviklet en vaccine.Men med alle disse forbehold er coronavirus slet og ret influenza. Den sygdom er bestemt ikke til at spøge med. Således døde godt 1600 danske af influenza i sæsonen 2017/2018.For hver af disse afdøde og deres pårørende var der tale om en tragedie. Men influenzadødsfaldene har vi år efter år, uden det udløser panik endsige styrtdyk på børserne.En angstprovokerende kendsgerning er, at vi alle på et tidspunkt skal dø. Den gode nyhed er, at der kun er ringe sandsynlighed for, at coronavirus koster os livet.I sygdommens epicenter, Kina, er omkring 80.000 med sikkerhed smittet, og knap 3000 dødsfald er officielt registreret. Det svarer til en dødelighed med rigtig mange nuller på førstepladsen i procenten af døde i forhold til Kinas enorme befolkning på næsten 1,4 milliarder mennesker. Selv hvis mørketallet i antallet af døde er tre, fire eller endog ti gange højere, er regnestykket det samme.Det er således ikke den sorte død, der hærger. Lad os være vagtsomme, men ikke paniske.

Annonce