Annonce
Sønderborg

Vinderen meldte sig aldrig: Nu veksles lotteribil til foreningstilskud

Lotteribilen da den blev præsenteret i maj i år hos Erling Høi-Nielsen. Arkivfoto
Den uafhentede hovedgevinst - en Citroën C3 - fra lotteriet under årets ringriderfest i Sønderborg udløser nu et tilskud til fire foreninger

Sønderborg: Fire endnu ikke offentliggjorte foreninger får nu glæde af, at hovedgevinsten under lotteriet i forbindelse med årets ringriderfest i Sønderborg ikke er blevet indløst.

Det er tale om en Citroën C3, som det ikke er lykkedes at finde vinderen af til trods for et par efterlysninger og en fristforlængelse for afhentning. Det er første gang, det er sket.

Men i stedet er bilen nu blevet solgt. Nettoprovenuet efter betaling af gevinstafgift til spillemyndighederne er på 80.000 kr., som i stedet doneres til fire foreninger. De afsløres i forbindelse med et pressemøde hos sponsor af bilen - bilhandler Erling Høi-Nielsen - 31. oktober.

Ringriderfesten i Sønderborg har besluttet, at midlerne skal doneres ligeligt til de fire lokale foreninger, og det bliver formanden for Ringriderfesten i Sønderborg, Jes Andersen, der overrækker midlerne til foreningerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Derfor skal vi turde drømme stort

Martin Braithwaite er en god fodboldspiller, og det har han været i mange år. Ellers bliver man ikke førsteholdsspiller i Esbjerg fB, professionel i Frankrig, England og Spanien. Man bliver ikke landsholdsspiller. Det krævet særligt talent og særlig arbejdsomhed. Men et vildt, vidunderligt og vanvittigt klubskifte fra en spansk bundklub, Leganés, til en af verdens allerstørste, mest mytiske fodboldklubber, FC Barcelona, ændrer alligevel alt. 28-årige Martin er ikke længere bare en dygtig fodboldspiller, han er en stjerne, katapulteret ind på lystavlen hos stort set alle danskere. I løbet af en uge. Vi skriver sjældent om fodbold på denne plads, det bliver ikke omdrejningspunktet herfra. Men der er noget i den historie, som er værd at hæfte sig ved. Den er enormt inspirerende. Historien om en ung knægt fra Esbjerg, der – når man hører alle anekdoterne, der dukker frem nu, og det er mange - altid har haft en stålsat tro på sig selv, et mod til at sætte ambitionerne højt og en ukuelig vilje til at forfølge dem. Vejen til Barcelona har ikke været let. Der har været omveje, og der har været kampe og klubophold undervejs, som var mindre vellykkede. Men han holdt fast. Så mens alverden var ved at tabe underkæben, da knægten fra Esbjerg lørdag eftermiddag stod klar på sidelinjen på Camp Nou, Barcelonas hjemmebane, klar til at gøre sin debut som Messis holdkammerat, var hovedpersonen afklaret. Det var jo lige præcis det scenarie, han havde forestillet sig i mange år. Det starter med en drøm. Man når ingen steder uden, i fodbold, i politik, i erhvervslivet, i skolen, i livet. Det kræver mod at drømme stort. Det kræver fantasi. Selvfølgelig kræver meget mere end det at se drømme blive til virkelighed. Der er ganske givet flere knuste drømme end det modsatte derude, så meget desto mere er der grund til at nyde øjeblikket, når det lykkes en af vores egne at indfri en vild drøm. Mærke det. Glæde sig. Kan man komme fra et ungdomsfodboldhold i Sædding-Guldager til førsteholdet i FC Barcelona, kan alt ske. Drøm det. Drøm stort. Og gå efter den. Tænk sig; det kunne jo være, at også din gik i opfyldelse.

Danmark

Podcast: Tre tophold kæmper om oprykning fra 1. division - hvem trækker det længste strå?

Annonce