Annonce
Navne

85-årige Egon takker af som byens ældste ejendomsmægler

Egon Eltved er tidligere formand for Kolding Vindmøllelaug, har været opstillet til byrådet, formand for Byfesten i Bramdrupdam, tidligere medejer af Pakketrans, som i dag hedder GLS. Ved årsskiftet stopper han som byens ældste ejendomsmægler. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Kolding: Koldings ældste ejendomsmægler, Egon Eltved, har besluttet at overdrage sin forretning på Esbjergvej fra årsskiftet til ejendomsmægler Rene Lorentzen.

Den nye mægler er ikke fremmed i forretningen, da han siden 1. januar i år har været daglig leder.

Egon Eltved fylder 86 år til februar og har ment, at tiden nu er inde til at trække sig tilbage. Han er oprindelig uddannet i maskinbranchen og etablerede maskinimport af fejemaskiner, gulvvaskemaskiner og plæneklippere på Esbjergvej. Siden byggede han fritidshuse sammen med Kalmargården. Efterfølgende blev han headhuntet af MannPower til at stifte og drive Pakke Trans. Han har i flere perioder erhvervet sig som ejendomsmægler. Senest startede han op igen i 1993 under navnet Eltved&Rye.

Den nye ejer Rene Lorentzen er 58 år og blev i 1983 elev og siden partner hos ejendomsmæglerfirmaet Sindbjerg og Martinsen. 14 år senere var han med til at starte ejendomsmæglerforretning i Hedensted under EDC. Han har også været daglig leder af Home-butikken i Hedensted og etablerede mæglerforretning i Horsens. Den solgte han sidste år og kom til Eltved&Rye i Kolding.

I anledning af ejerskiftet er der reception fredag den 6. december fra klokken 13.00 til 16.00 i ejendommen på Esbjergvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Trekantområdet

Fra himmel til helvede i Nørreskoven: Pølse-grillen stod kold og forladt

Annonce