Annonce
Aabenraa

87-årig lokal kunstner så tilbage på sit liv

Hans Günther Hansen gav i går et indblik i sine arbejdsmetoder, da han malede til ferniseringen af hans seneste udstilling på Banegården.

AABENRAA: Det første og det nyeste maleri stod side om side, da Banegården i går holdt fernisering for Hans Günther Hansens udstilling Retrospektiv. Udstillingen var et tilbageblik på den lokale kunstners malerkarriere.

– Det der malede jeg, da jeg var 13 år, siger Hans Günther Hansen og peger på et lille maleri med en skovvej. Samtidig står han og maler på sit nyeste maleri. Et abstrakt maleri, hvori han med et par lette penselstrøg hurtigt laver silhuetten af et ansigt.

87-årige Hans Günther Hansen er født i Tinglev, men han er opvokset i Aabenraa. Som ung blev Hans Günther Hansen bidt af at male, og eftersom hans forældre var flinke til at købe farver til ham, blev han ved. Efter realeksamen og en uddannelse som malersvend blev Hans Günther Hansen elev hos maleren Kai Trier i Haderslev.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

En af Esbjergs rigeste familier vil bygge nyt sportsanlæg på historisk grund

Haderslev For abonnenter

Cecilie Haaland vil i byrådet: - Jeg kan godt frygte, at folk vil tænke, at jeg ikke ved noget om, hvordan tingene hænger sammen

Sydjylland

Udlændinge- og integrationsministeren mødes digitalt med avisens læsere: Håber på spørgsmål fra borgerne

Varde For abonnenter

Seniorforsker: Ingen tager vare på børnene i asbestsag – politikere må på banen

Annonce