Annonce
Esbjerg

9,9 gram hash og en peberspray: Flere biler standset med narko og våben

Tirsdag var endnu en travl dag for politiet i Esbjerg, hvor flere bilister blev sigtet på grund af overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer. Arkivfoto: Timo Battefeld
Annonce

Esbjerg: Tirsdag var der som så ofte før godt gang i narkokørslen i Esbjerg. Og endnu engang var det hashpåvirkede bilister, som Syd- og Sønderjyllands Politi fik fat på.

Klokken 17.50 standsede man således en 22-årig mand fra Esbjerg, der førte sin bil ud ad Guldagervej. Manden var tydeligt påvirket af hash og blev derfor taget med på Sydvestjysk Sygehus til en blodprøve. Han er nu sigtet for at køre bil påvirket af euforiserende stoffer.

En halv time senere stoppede politiet en bil på Grådybet i krydset ved Knudedybet. Fra bilen kom en lugt af hash, men man lykkedes ikke med at finde nogen former for euforiserende stoffer. Til gengæld fandt man en peberspray i bilen, hvorfor en 23-årig mand nu er sigtet efter våbenloven.

Lidt senere på aftenen, klokken 21, gjorde Syd- og Sønderjyllands Politi så et lidt større fund, da man ved en ransagning af en bil, der kom kørende ad Strandby Kirkevej ved Nørrebrogade, fandt 9,9 gram hash under bagsædet i bilen. Fundet betyder, at en 20-årig mand fra Holstebro er sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Regionalt For abonnenter

Underretninger om belastede børn fortsætter på rekordhøjt niveau: Ekspert savner viden bag tallene

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce