Annonce
Navne

90 år

Knud Wiberg Jørgensen fylder 90 år torsdag den 18. februar. Privatfoto
Annonce

Knud Wiberg Jørgensen, Spangsbjerggade 28, Esbjerg, fylder torsdag den 18. februar 90 år.

Knud er født i Exnersgade 27, boede i sin ungdom i Frodesgade 27 og flyttede sammen med hustruen Lisa, sønnerne Lars og Peder til Grønningen 34 i 1962. Knud arbejdede på ESA møbelværk som møbelpolster og repræsentant, indtil møbelfabrikken lukkede midt i 70’erne, efterfølgende var Knud hos Plauborg Engros og Viking. Som pensionist hjalp han hos Esbjerg Akkumulator Fabrik, og til sidst hos Jysk Akkumulator Service.

Lisa og Knud er stadig sammen efter 62 års ægteskab, Lisa er 88 år. De nyder og er heldige, at have hinandens selskab efter disse mange år.

Knud var gul spejder i de unge år, blev kaldt K13 og spejderlivet gav mange oplevelser med sig. Knud spillede golf i mange år, det startede i Esbjerg Golfklub på Golfvej og da klubben flyttede til Marbæk, spillede han med i en klub i klubben “Vintermasters”, golf hver lørdag uanset vejret, dette var en vigtig del af det sociale i golfklubben. Knud stoppede med golf, da han fik en hjerneblødning og mistede førligheden. Men efterfølgende, og stadig den dag i dag, er Knud sej til at komme ud at cykle på hans trehjulede cykel, da det er vigtig at holde kroppen i gang.

Knud er vellidt blandt børn, svigerdøtre, børnebørn, familien, venner og tidligere arbejdskolleger. Knuds næste runde mål er 100 år

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Udvalg vrager planer for 180 meter høje møller i Tjæreborg Enge: Byråd skal dog træffe den endelige beslutning

Annonce