Annonce
Haderslev

90 år: Ellen Hansen

Gram: Ellen Hansen, Lindeallé 4, Gram fylder fredag 15. maj 90 år.

Hun er født i Esbjerg og opvokset på Frederiksberg, København, som den yngste i en søskendeflok på fire. Da hun var ung, rejste hun til England for at arbejde som ung pige i huset. Her mødte hun sit livs kærlighed Oluf, som var på vej til Canada.

Oluf forelskede sig over hals og hoved i den unge Ellen, og gjorde hvad han kunne for at lokke hende med til Canada. Det lykkedes. Her bliver de gift, arbejder og rejser rundt i Canada og USA i flere år og vender først tilbage til Danmark, da deres ældste datter bliver to år.

Tilbage i Danmark slår de sig ned i Gram, hvor endnu to piger kommer til. Mange Gram borgere kender Ellen Hansen fra Gram Svømmebad, hvor hun som aktiv svømmelærer har lært mange børn og voksne at svømme. Hun var særdeles aktiv i svømmekredse, i svømmeklubben, som dommer rundt omkring til stævner og gerne sammen med Oluf.

Mange små "Blåmejser" i Det Danske Spejderkorps, stiftede også bekendtskab med Ellen som hyggetante og madmor på spejderlejre rundt i det ganske land. Hun har altid været gavmild med at give en hånd, hvor der har været behov for det.

Ellen Hansen var desuden en årrække aktiv i lokalpolitik som byrådsmedlem for de konservative i Gram.

Ellen og Oluf har i de 68 år de har været gift, altid været glade for at rejse og opleve verden. Det har de givet videre til børn og børnebørn.

Ud over de tre døtre Linda, Cindy og Ninna er der ni børnebørn og seks oldebørn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Natteravnen er i fare for at uddø lokalt

112

Voldsom bilbrand vækkede beboere

Annonce