Annonce
Sport

AaB forhandler med klub om salg af Kaufmann

Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AaB-angriberen Mikkel Kaufmann, som har kontrakt med nordjyderne til sommeren 2023, er tæt på et klubskifte.

Fodboldklubben AaB har indledt forhandlinger med en anden klub om et salg af angriberen Mikkel Kaufmann. Det oplyser AaB på sin hjemmeside.

19-årige Mikkel Kaufmann har kontrakt med AaB indtil 30. juni 2023.

AaB oplyser ikke, hvilken klub der er tale om.

Mikkel Kaufmann har gjort det godt i denne sæson for AaB, og han er noteret for syv mål i Superligaen.

Han har også været ramt af et par skader i løbet af denne sæson. Han kom blandt andet slemt til skade med det ene knæ i en U19-landskamp for Danmark 16. november.

Mikkel Kaufmann var på banen for det danske U19-landshold, der mødte Færøerne, og her gik det galt.

Efterfølgende viste en skanning, at ledbåndet i det ene knæ var forstrakt.

Han nåede at komme tilbage på banen i de sidste kampe i 2019, men det blev ikke til flere mål.

Mikkel Kaufmann har i alt spillet 28 officielle kampe for AaB og scoret otte mål, og det er foreløbig blevet til 21 ungdomslandskampe for Danmark.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ingen grund til Corona-panik

Så er dét sket, som vi længe har vidst var overvejende sandsynligt: Coronavirus er kommet inden for landets grænser. En medarbejder ved TV2 har været på ferie i Italien og har med sig hjem fra skiferien bragt virussen, og nu træder det danske virusberedskab i kraft. Det må vi have tiltro til, men allerede nu meldes om butikker, der tømmes for håndsprit, og andre reaktioner, som kunne være forløbere for egentlig panik, og det er der ingen grund til. Omend mange er døde af Coronavirusen særligt omkring epicentret i millionbyen Wuhan i Kina, er den ikke, som vi også forleden bemærkede på denne plads, særlig farlig. Det foreløbigt største studie af den nye Coronavirus, Covid 19, fra Kina viser, at der er en dødelighed på 2,3 procent hos en gruppe smittede, hvor eksempelvis den for nogle år siden så frygtede SARS-virus havde en dødelighed på ti procent. I farlighed minder Corona altså mest om en almindelig influenzavirus, og derfor skal vi heller ikke gå i panik og lukke landet ned, fordi smitten nu er kommet inden for landets grænser. Coronavirus smitter mellem mennesker nøjagtig som influenza gør, det vil sige ved nys og host samt ved direkte kontakt. Det betyder også, at man skal opføre sig nogenlunde på samme måde. Undgå at være for tæt på mennesker, der nyser og hoster, samt sørge for en god håndhygiejne. Som altid er ældre og svagelige særligt udsatte, mens børn ikke ser ud til i særlig grad at blive ramt. Selvfølgelig er det angstprovokerende, når vi i en globaliseret og rejselysten verden rammes af en virus, der indtil videre ingen vaccine er imod. Men alt tyder på, at denne virus er relativt harmløs, og udviklingen i Kina er sådan, at antallet af nye smittede har været faldende siden januar. Faldet er kommet, efter den kinesiske stat i begyndelsen groft undertrykte redelige lægers opråb om et problem, men efter man opgav at lyve herom, ser det ud til, at man er ved at få styr på situationen. I et åbent og oplyst samfund som det danske, er vi heldigvis fri for den slags mummespil.

Kolding For abonnenter

Venstre solo om at fastholde udskældt besparelse på ældre

Annonce