Annonce
Sport

AaB henter fodboldchef på FC Nordsjællands bænk

Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Søren Krogh skal være fodboldchef i AaB. Han afløser pensionerede Poul Erik Andreasen.

Den tidligere superligaspiller Søren Krogh bytter rollen som assistenttræner i FC Nordsjælland ud med jobbet som fodboldchef i AaB ved årsskiftet.

Det meddeler den nordjyske superligaklub i en pressemeddelelse.

AaB har været på jagt efter en fodboldchef, siden klublegenden Poul Erik Andreasen gik på pension 1. august.

Som fodboldchef - også kaldet "Head of Coaching" - skal Søren Krogh være med til at tegne AaB fra talentsektoren og op til superligaholdet, siger AaB-direktør Thomas Bælum.

- Som fodboldchef får Søren Krogh ansvarsområder med tråde ind i superligatruppen, superligatrænerstaben og ned gennem systemet i AaB Talent, og vi får nu tilført nye øjne og nye færdigheder til at udvikle og supplere vores i forvejen velkvalificerede folk i AaB, siger direktøren.

Søren Krogh spillede fodbold i Lemvig, inden han via et ophold i Holstebro endte i Brøndby i 1997. Siden nåede han også at repræsentere Frem, FC Nordsjælland og BGA, inden han indstillede sin aktive karriere i 2011.

Efterfølgende blev han assistenttræner for FC Nordsjællands U19-hold, inden han i 2015 rykkede op som assistenttræner på superligaholdet.

Han ser frem til at rykke teltpælene til Aalborg.

- Helt grundlæggende er jeg igennem samtaler med forskellige folk i AaB blevet bekræftet i det indtryk, jeg i forvejen havde af klubben, nemlig at AaB er en klub med en masse gode mennesker og ordentlige værdier.

- Den del er vigtig for mig, ligesom jeg ser et kæmpe potentiale i AaB, hvor jeg glæder mig til at bidrage med mine kompetencer og arbejde sammen med en række dygtige mennesker, siger Søren Krogh.

Hans sidste arbejdsopgave som FC Nordsjælland bliver paradoksalt nok en kamp mod AaB på fredag.

AaB har fortsat en ubesat stilling som sportschef. Den har været ledig, siden Allan Gaarde blev fyret som sportsdirektør 22. oktober, men en afklaring nærmer sig.

- Vi forventer at have den stilling besat inden jul, men jeg kan ikke sige mere om, hvor langt vi er, siger Thomas Bælum til Nordjyske.

/ritzau/

Annonce
AaB hyrer Søren Krogh
Bælum udtaler sig om jagt på sportschef til Nordjyske
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Fortsæt nu endelig bare det gode arbejde

Det har siden september kostet et velfortjent klip i kørekortet, hvis politiet opdager, at du roder med din mobiltelefon, mens du kører bil. 6814 bilister har følt konsekvensen af den strammede lovgivning. Det er mange, men det er ikke en eneste for mange. Tvært imod. Det var på høje tid, at konsekvensen for åbenlyst uopmærksom adfærd i trafikken blev takseret hårdere. Politiet anslår, at op mod 30-35 procent af uheld og ulykker i trafikken skyldes uopmærksomhed. Mennesker kommer alvorligt til skade. Nogen kære dør. Fordi andre mener, at det er nødvendigt at læse en sms, kigge på Facebook, skrive en besked i Messenger, lede efter musik på Spotify. Mens bilen tordner afsted gennem landskabet. Det tager ikke meget mere end fire sekunder at læse en sms og besvare med et thumbs up, en smiley eller et hjerte. Mange af os har gjort det. Men fire sekunder er knap 60 meter hen ad vejen ved skolen. Det er knap 90 meter på landevejen. Og næsten 125 meter på motorvejen, hvor fartbegrænsningen er 110 kilometer i timen. I blinde. Det er livsfarligt, og selvfølgelig skal den slags ligegyldighed med andres liv og helbred koste noget mærkbart. Leder af færdselspolitiet ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Knud Reinholdt, havde forventet, at flere ville lade mobilen ligge, da klippereglen trådte i kraft i september. Det forventede han med afsæt i erfaringer, fra dengang hastighedsforseelser begyndte at koste klip. Sådan er det desværre ikke gået. Der er ikke noget i antallet af klip, der tyder på bedring. Der er ikke noget i færdselspolitiets oplevelser, der tyder på det. I virkeligheden er det nok ikke så overraskende. Vi - og det vi gælder altså næsten os alle - har fået et helt utroligt tæt forhold til vores mobiltelefoner, og vi sætter den over venner, familie, koner og børn i masser af sociale sammenhænge. Der er det dog ikke strafbart, blot tankevækkende. I trafikken derimod skal vi ikke acceptere det. Det tog tid med alkohol og det at føre bil, men det blev dog med tiden totalt uacceptabelt. Vi må samme vej med mobilen, og vejen går over en række klippede kørekort. Klø på, kære politi. Vi trænger tydeligvis til kollektiv opdragelse, og den må være lidt hårdhændet. Hver og en af dem I klipper har fortjent det.

112

Flere lavede ballade i nattelivet

Annonce