Annonce
Sport

AaB-træner om tung afslutning: Fortjent nederlag

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Fredag tabte AaB 1-3 hjemme til FC Nordsjælland, der dog var det bedste hold ifølge AaB-træner Jacob Friis.
Annonce

AaB kom slet ikke i gang i årets sidste hjemmekamp fredag i 3F Superligaen mod FC Nordsjælland.

Derfor kunne hjemmeholdet gå til pause bagud 0-2 til store protester fra hjemmepublikummet, og det blev ikke meget bedre, da AaB endte med at tabe kampen 1-3.

AaB-træner Jacob Friis kaldte det en tung afslutning på en blandet efterårssæson, men han anfægtede ikke, at FCN var det bedste hold fredag aften.

- Det var jo ikke den afslutning man håbede på, når der venter en lang pause forude. Men vi tabte fortjent, for vi skabte ikke nok, og så fortjener man ikke at vinde, siger træneren.

Det blev samtidig afslutningen på en uge, hvor man spillede 0-0 i Odense mandag mod top-6 konkurrenterne fra OB, mens fredag bød på et tungt nederlag mod endnu en direkte konkurrent.

Friis ser dog trods en tung afslutning positive elementer fra efteråret.

- Når jeg står her med følelserne uden på tøjet, så er det selvfølgelig en tung afslutning. Nu har konkurrenterne hentet ind på os, så vi har knivskarp konkurrence i foråret.

- Selv om der absolut er plads til forbedring, så er både pointsnit og scorede mål per kamp steget. Samtidig er vores udtryk vigtigt, og jeg synes, at jeg har set positive tendenser, siger Friis.

Omvendt var FCN-træner Flemming Pedersen en tilfreds mand efter en sejr over de direkte konkurrenter i Aalborg, hvor FCN ikke har vundet siden 2015.

- Vi spillede jo nærmest en perfekt første halvleg på udebane. Det blev lidt panisk til sidst, da vi tidligere har sat nogle føringer over styr, men heldigvis red vi stormen af, siger Flemming Pedersen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Advokatundersøgelse uddeler kraftige tæv til tidligere VUC Syd-ledelse: Dårlig ledelse, inhabilitet og dokumentsjusk

Annonce