Annonce
forside

Aabenraa fik et point mod bundhold

Højer: Fire point var der inden kampen mellem de to hold. Det er der også efter, for med 1-1 formåede AaBK ikke at skabe større afstand til bundproppen i serie 2.

Der skulle ikke gå lang tid, før de fremmødte tilskuere fik et mål. For de flestes vedkommende var det dog i den forkerte ende. Det var nemlig udeholdet fra Aabenraa, som bragte sig foran 1-0 på et mål af Lasse Wrang efter et hjørnespark. Første halvleg fortsatte med et AaBK-overtag, men altså uden yderligere scoringer.

Kampen havde næsten nået slutfløjtet, før hjemmeholdet fik udlignet. Efter en periode, hvor Højer/Visby flere gange havde vist tænder, kom scoringen. En hård bold blev slået ind i feltet, hvor en Højer-spiller satte foden på bolden og fik udlignet.

- Set over 90 minutter var 1-1 et fair resultat, sagde Aabenraa-træner Waldemar Stachowiak efterfølgende.

Fodbold, serie 2:

Højer/Visby - Aabenraa Boldklub 1-1 (0-1)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce