Annonce
Aabenraa

Aabenraa Kommune sælger 22.000 kvm grund i Kliplev

Øland A/S flytter fra Kilen i Aabenraa til Kliplev. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Det franske industrikonglomerat Saint Gobain Distribution Danmark, som ejer Øland A/S, flytter fra Kilen ved Aabenraa Havn til Kliplev.
Annonce

Aabenraa: Øland A/S, der er leverandør af ventilations- og isoleringsprodukter, har købt en erhvervsgrund på 22.000 kvadratmeter af Aabenraa Kommune. Virksomheden rykker fra området nord for Kilen ved Aabenraa Havn til nye omgivelser i Kliplev.

- Det glæder mig, at Øland fortsat vil være en aktiv del af Aabenraa Kommunes erhvervsliv, nu hvor de flytter til Kliplev og samtidig beholder arbejdspladserne i kommunen, siger Aabenraa Kommunes borgmester, Thomas Andresen (V), i en pressemeddelelse oven på handlen.

- At Øland vælger at købe en af erhvervsgrundene i Kliplev fortæller desuden, at vi netop i Kliplev har attraktive erhvervsgrunde, som de største virksomheder kan se sig selv i. Derfor er jeg også glad for, at vi fortsat har flere grunde til salg tæt på det øvrige erhvervsliv i området samt motorvejstilkørslen og det kommende biogasanlæg, siger borgmesteren videre.

Annonce

Området er ideelt

Handlen, som blev færdiggjort i løbet af sommerferien, træder i kraft 1. september, og i fremtiden vil Øland A/S altså være at finde i Kliplev.

- Vi er glade for, at vi fortsat kan bo i Aabenraa Kommune. Vi er ved at vokse ud af rammerne nord for Kilen. Området i Kliplev er ideelt for os, da vi allerede samarbejder tæt med FairTrans, som vi i fremtiden bliver naboer med. Nu glæder vi os til, at vores nye rammer står færdige, så vi kan flytte ind, siger facility director hos Saint Gobain Distribution Danmark, som er et selskab under Saint Gobain Nordic, som ejer Øland A/S, Thomas Willumsen.


Vi er ved at vokse ud af rammerne nord for Kilen. Området i Kliplev er ideelt for os, da vi allerede samarbejder tæt med FairTrans, som vi i fremtiden bliver naboer med

Thomas Willumsen, direktør


Øland A/S flytter fra området nord for Kilen, som i fremtiden er en del af en byomdannelse i Aabenraa Kommune.

- Byrådet har allerede vedtaget en ny ejerstrategi for havnen, som også involverer området nord for Kilen. Samtidig passer flytningen fint ind i de kommende museumsplaner, vi har i området, siger Thomas Andresen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Annonce