Annonce
forside

AaBK slog lokalrivaler

Fodbold, Serie 2, mænd:

Aabenraa BK - Lundtoft IF 2-0 (1-0)

Aabenraa: Alle spillerne havde glædet sig til denne kamp. Der er i fodbold ikke meget som et lokalopgør, og det kunne ses. AaBK, som ellers har haft det svært i sæsonen, tog styringen fra starten. Morten Pedersen gjorde det hurtigt til 1-0, mens Lundtoft ikke nærmede sig modstandernes mål. En enkelt friløber blev det til, men den nappede AaBK's målmand, Jan Kjer.

I anden halvleg blev det tydeligt, hvor meget holdene ville kæmpe for sejren. Dog faldt advarslerne kun til AaBK. Fire gule kort blev det til, og AaBK spillede derfor i undertal store dele af anden halvleg. Det fik Lundtoft ikke udnyttet, og i stedet fik Peter Forum sat punktum for kampen, da han smækkede bolden i kassen til 2-0. Lundtoft, som ellers har spillet en god sæson, måtte se førstepladsen forsvinde endegyldigt.

AaBK havde måske også mere brug for de tre point i en tæt bundstrid og synes nu med tre kampe igen at have skabt en betryggende afstand til nedrykningsstregen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce