Annonce
forside

AaBK tæt på at rykke ud

Serie 2, Mænd: Aabenraa BK-Haderslev FK 1-2 (1-1)

Aabenraa: For fire år siden drømte AaBK om Jyllandsserien. Efter sommerferien spiller de gulblusede måske i serie 3.

I en direkte duel om at undgå næstsidstepladsen tabte AaBK trods en god start.

Lars Poulsen bragte sit hold foran 1-0, og hjemmeholdet fortsatte sin dominans. Men som så mange gange før havde AaBK svært ved at udnytte de store chancer, de kom frem til. Og i stedet fik Haderslev udlignet kort inden pausen.

I anden halvleg opstod et andet problem, som har plaget AaBK i mange kampe, nemlig udvisninger. To af dem fik AaBK med få minutters mellemrum, og det kostede. De gulblusede mistede styringen, og Haderslev gjorde det onde ved Aabenraa med sejrsmålet.

Trods nederlaget er AaBK dog endnu ikke rykket ud. En sejr i sidste runde ude mod Højer/Visby sender i hvert fald AaBK over den direkte nedrykning.

Sidste runde spilles lørdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce