Annonce
Sport

Aalborg-back: Vi skulle have gået mere til stålet

Sportxpress/Ritzau Scanpix

Barcelona fik for let ved at score mange af de 44 mål imod Aalborg Håndbold lørdag, mener Mads Christiansen.

Aalborg-backen Mads Christiansen var ærgerlig over nederlaget på 35-44 ude til Barcelona.

Nordjyderne fik aldrig fat i forsvaret i løbet af lørdagens Champions League-kamp i Spanien.

- Det var hæsblæsende det meste af vejen, og det kunne ses på tavlen med det høje antal mål.

- Jeg synes, vi bød dem op til dans, og vi gjorde, hvad vi kunne for at være med.

- Det er vanskeligt, når de har en trup på 16 mand, som stort set alle sammen har niveau af verdensklasse, siger Mads Christiansen.

Hele tiden hang nordjyderne efter i defensiven, men fik dog scoret flittigt i den anden ende. Barcelona scorede bare endnu mere.

- Vi kæmpede, hvad vi kunne, også selv om vi blev trætte undervejs.

- Vores store problem var, at vi ikke fik noget hårdhed ind i vores forsvar. Vi fik ikke tacklet godt nok og ikke hjulpet hinanden nok.

- Det gjorde, at de relativt let kom til gode chancer. Og vores målmænd havde meget dårlige forudsætninger for at redde bolde, og deraf endte det med mange mål i kampen, siger Mads Christiansen.

Den tidligere danske landsholdsspiller ville gerne have set et bedre nordjysk forsvar.

- De tyske dommere tillod en hård international linje. Vi fik vores første udvisning efter 59 minutter, så vi kunne sagtens have gået mere til stålet og prøvet at få mere fat defensivt.

- Men vi formåede ikke at få lukket ned for det på noget tidspunkt, og derfor kom vi ikke ind i kampen igen, siger Mads Christiansen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Der bliver brug for hjælpepakker sommeren over

Meget tyder på, at vi nu er vidne til det største og mest voldsomme tilbageslag, der nogensinde er registreret i USA. Det skrev Dansk Erhvervs cheføkonom, Tore Stramer, i en økonomisk kommentar, organisationen med hovedsæde i den gamle Børsen-bygning i København sendte ud torsdag eftermiddag. Lige ovre på den anden side af gaden ligger Finansministeriet, hvor det torsdag formiddag på et pressemøde blev slået fast, at andet kvartal i år ser ud til at blive det sorteste kapitel i dansk økonomis historie. Til sammen tegner det et dystert billede, der gør det nødvendigt, at vi i et helt usædvanlig grad står sammen om at redde, hvad reddes kan i dansk erhvervsliv. De meget omfattende hjælpepakker rækker formentlig ikke. Derfor er det fornuftigt, at den socialdemokratiske regering torsdag indledte politiske forhandlinger om et såkaldt serviceeftersyn af hjælpepakkerne. Finansminister Nicolai Wammen sagde efter pressemødet, at han kunne forestille sig en forlængelse af hjælpepakkerne til 9. juli. Men det er ikke usandsynligt, at det ikke engang er lang tid nok, hvis ikke for mange ellers sunde virksomheder dør af pengemangel. Det er desværre realistisk, at hjælpepakkerne helt eller delvist skal vare sommeren over for at få den ønskede effekt. Blandt de mange årsager er den hurtigt voksende krise i USA og den meget langsomme genåbning af Danmark. USA er vores største eksportmarked, som op imod 900.000 danske job er direkte eller indirekte afhængige af, så den amerikanske nedtur kan ramme danske virksomheder meget hårdt. Dertil kommer, at regeringen valgte den dyreste løsning, da første fase af genåbningen blev meddelt i mandags. Eksperter præsenterede regeringen for tre mulige modeller for en genåbning. Den valgte model vil ifølge tænketanken Kraka koste et månedligt tab på 14 milliarder kroner, mens mellemløsningen ville have været fem milliarder kroner billigere uden, at den nødvendigvis havde kostet flere menneskeliv.

Annonce