Annonce
Sport

Aalborg Håndbold henter islandske Palmarsson i Barcelona

Islandske Aron Palmarsson skifter fra spanske Barcelona til Aalborg Håndbold. Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters
Islandske Aron Pálmarsson skifter til sommer fra FC Barcelona til Aalborg Håndbold på en treårig kontrakt.

Aalborg Håndbold er blandt de sidste otte klubber i årets Champions League-turnering i håndbold, og tirsdag viser klubben på en anden måde, at den er ved at være en af de helt store klubber i Europa.

Klubben er blevet enig med den islandske håndboldspiller Aron Pálmarsson om en treårig kontrakt gældende fra sommeren 2021.

Aron Pálmarsson skifter fra Barcelona til det nordjyske, og Aron Pálmarssons cv afslører, at han er gået fra storklub til storklub.

Fra 2009 til 2015 tørnede han ud for THW Kiel, hvorefter han spillede et par år i Veszprem, inden han i 2017 skiftede til Barcelona.

Næste stop er Aalborg.

- Klubben har gjort det virkelig godt i mange år, og jeg har hørt meget positivt om miljøet og omgivelserne.

- Det ser jeg frem til at blive en del af. Jeg er stadig topmotiveret og meget sulten efter at vinde flere titler, siger Aron Pálmarsson i en pressemeddelelse.

Bagspilleren er 30 år, han har været en bærende spiller på det islandske landshold i mange år. Han debuterede på landsholdet i 2008 og er i dag anfører for Island.

I Aalborg er der stolthed over at kunne tiltrække en spiller af Aron Pálmarssons kaliber.

- Han er en af verdens absolut bedste spillere, og det er med stolthed, at det er lykkedes os at få Aron til Aalborg Håndbold.

- Jeg har naturligvis store forventninger til, at han kan være med til at sætte yderligere skub i vores udvikling og hjælpe os med at indfri vores store ambitioner, siger direktør Jan Larsen.

Tidligere i april annoncerede Aalborg Håndbold, at den 28-årige bagspiller Martin Larsen også tiltræder til sommer på en treårig kontrakt, ham har Aalborg hentet i tyske Leipzig.

Aalborg er i den grad i gang med en oprustning. Det er også lykkedes klubben af lokke superstjernen Mikkel Hansen til klubben fra sommeren 2022.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce