Annonce
Sport

Aalborg Håndbold taber CL-opgør stort til Barcelona

Sportxpress/Ritzau Scanpix

Aalborg Håndbold tabte lørdag aften på udebane til Barcelona i Champions Leagues gruppespil.

For tredje gang i træk endte det med nederlag for Aalborgs håndboldherrer i Champions League-gruppespillet.

Barcelona var en klasse bedre, da det spanske storhold lørdag aften vandt med 44-35 hjemme over Aalborg.

Trods nederlaget er Aalborg fortsat godt placeret på en fjerdeplads i gruppe A med otte point efter otte kampe.

Ender Aalborg i top-6, kommer holdet videre til ottendedelsfinalerne. Og det ser stadig godt ud, da Aalborg har syv point ned til nummer syv i gruppen, norske Elverum.

I sidste weekend tabte det danske mesterhold hjemme til Barcelona med fire mål, og denne gang var der endnu større forskel.

På intet tidspunkt i kampen var Aalborg foran i Palau Blaugrana i Barcelona.

Aalborg fulgte dog godt med indtil slutningen af første halvleg, hvor stillingen var 14-14.

Men derfra begyndte hjemmeholdets stjerner såsom Aron Palmarsson at folde sig ud, og Aalborg kom inden pausefløjt bagud med 17-22.

I anden halvleg var der aldrig tæt på at blive spænding om resultatet. Barcelona kom foran 24-17 efter en række nordjyske afbrændere.

Aleix Gomez var stærk på straffekast og bragte hjemmeholdet foran med 33-26.

Det var det 13. straffekast i træk, som han scorede på mod nordjyderne, hvis man tæller det omvendte opgør med i Aalborg, hvor han sluttede af med ni i træk.

Aalborg-keeper Mikael Aggefors satte dog en stopper for den stime ved at redde et straffekast ved stillingen 27-33 til spanierne.

Kort efter scorede Aleix Gomez dog igen på straffe, og målene fortsatte generelt med at hagle ind på udeholdets alt for passive forsvar.

For Barcelona fik Kevin Møller spilletid i buret, mens backen Lasse Andersson også kom i aktion for hjemmeholdet.

Casper U. Mortensen sidder fortsat ude for Barcelona, efter at fløjen blev ramt af en knæskade i januar.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Med fingrene i fælleskassen: Hvor meget bliver mon ikke opdaget?

Det er en fortærsket vittighed i mediebranchen, at der er for få naturkatastrofer og for lidt korruption i Danmark til, at man kan bedrive ordentlig journalistik. Måske står talemåden for fald. Det skyldes hverken den tørre sommer sidste år eller det våde efterår i år, men mere at tilliden til vores offentlige instanser er under pres. Det er ikke bare korruption, vi ser, men også offentligt ansatte lederes tilbøjelighed til at skaffe penge eller fordele til sig selv i kraft af deres job. Og det er mindst lige så slemt. Vi kunne her i avisen i denne uge fortælle, at en politiassistent og en politikommissær fra Esbjerg er tiltalt for at have instrueret en betjent i ikke at undersøge lovligheden af en knallert involveret i et færdselsuheld. Knallertens fører var søn af en politikommissær. Politifolkene er nu tiltalt for misbrug af offentlig stilling. Det var også i denne uge, der bød på en skrækhistorie om, at to tidligere ansatte ved Forsvarets Ejendomsstyrelse er tiltalt for at have modtaget bestikkelse på henholdsvis 1,7 million og 35.250 kroner. Dømmes de tiltalte, slutter de sig til den alt for lange række af sager, som svækker vores tillid til, at myndigheder og deres ansatte til enhver tid vil handle i fællesskabets interesse. Vi har Britta Nielsen-sagen. Vi har den ansatte i Skat, der blev idømt fire et halvt års fængsel for at hjælpe en ven med at få udbetalt uberettiget refusion af udbytteskat. Vi havde for nogle år siden sagen om it-firmaet Ateas bestikkelse af ansatte i Region Sjælland. Så er det jo, at man ikke kan lade være med at spekulere på, hvor mange lignende forbrydelser der ikke bliver retsforfulgt. Sikkert en hel del, vil mange nok gætte på. Når vi tænker sådan, er vi et skridt nærmere ved at miste tilliden til vores myndigheder og vores vilje til at betale skat til at opretholde dem. Det er dybt alvorligt. Politikerne har et arbejde at gøre, og det haster mere, end de måske selv er klar over.

Annonce