Annonce
Varde

Abrahams Børn er mere end et kunstværk på Torvet

Fundamentalism hedder det kunstværk, der skal sættes op på Torvet i Varde. Her er det stillet op på Silkeborg Bad.
Annonce

VARDE: Fra 13. august til 10. november skal der stå et kunstværk, der hedder Fundamentalism, på Varde Torv. Det er en del af et kunstprojekt, der hedder Abrahams Børn, og som handler om tre religioner: Kristendom, jødedom og islam.

Men Varde Kommune vil gerne have det maksimale ud af at få det store kunstprojekt til Varde, så derfor er der lavet et stort program for den periode, hvor værket er opstillet.

Der er både offentlige arrangementer og en masse læringstiltag, så blandt andet skoleelever for eksempel kan bruge kunstværket til at lære om religion.

Eksempler fra programmet er: Fernisering med kunstaktiviteter for børn, teaterforestilling for skoleelever, foredrag, gratis kurser for lærere og "lån et menneske".

Lisbet Rosendahl (V), formand for kultur og fritid, er meget begejstret for både både kunstprojektet og de mange aktiviteter rundt om.

- Jeg må sige, at det arbejde, der er lavet i arbejdsgrupperne, er så flot et arbejde. Både i forhold til, hvad vi borgere kan lave, og i forhold til læringen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce