Annonce
Sport

Absalonsen holder døren på klem

Hjemmepublikummet sagde for en sikkerheds skyld farvel til Johan Absalonsen. Fansene belønnede ham med titlen som "Årets Spiller". Foto: Claus Fisker, Scanpix

Der blev sagt farvel til de fire spillere, der har kontraktudløb i SønderjyskE, men "Årets Spiller", Johan Absalonsen, har endnu ikke afgjort sin fremtid.

Det var store afskedsdag i Haderslev søndag aften.

Før kampen mellem SønderjyskE og Brøndby blev der sagt farvel og tak til Marin Skender, Pierre Kanstrup, Nicolaj Madsen og Johan Absalonsen, der alle har kontraktudløb efter denne sæson.

Blomsterne betyder dog ikke, at alle kontraktforhandlinger er gået helt i stå, og SønderjyskE vil især være interesseret i at forlænge med Johan Absalonsen, der i øvrigt også fik en blomsterbuket som "Årets Spiller".

- Den er ikke 100 procent lukket endnu, siger Absalonsen selv, men SønderjyskE-topscoreren har heller ikke lagt skjul på, at han gerne vil prøve et udenlandseventyr i karrierens efterår.

14 sæsoner i superligaen er det blevet til for 31-årige Absalonsen, og hans to børn er stadig i en størrelse, hvor han kan nå at få udlandet med, inden de skal i skole, så der bliver kigget bredt på verdenskortet. Det kunne være USA eller Australien - noget i den stil.

Fortsat dialog

Absalonsen havde karantæne mod Brøndby, men har vist sig godt frem på det seneste med fem mål i seks kampe, og han er på vej til at blive topscorer i klubben for anden sæson i træk.

Mål er med til at gøre Absalonsen mere attraktiv, men sportschef Hans Jørgen Haysen glæder sig kun over offensivspillerens personlige succes, selv om det næppe øger chancen for at beholde ham.

- Jeg vil sige heldigvis har han spillet godt på det seneste. Han har virkelig vist niveau. Han har været stærkt kørende i offensiven og har også fået lavet sine mål. Vi har været i dialog hele vejen igennem og er det stadig, siger Haysen, der ikke tør spå, om de kan holde på ham eller ej.

- Det er stadig uafklaret, men vi er også kommet derhen, hvor vi snart skal have en afklaring. Det skal vi have inden ferien - om det så bliver det ene eller det andet. Jeg håber, at han bliver, for han har stadig meget i sine støvler, og han præsterer godt for klubben, siger Hans Jørgen Haysen.

Annonce
Ribe Esbjerg HH For abonnenter

Ribe-Esbjerg vinder storsejr over SønderjyskE: Fremragende forsvar og målmandsspil af høj klasse

Danmark

Lørdagens coronatal: Antal indlagte når højeste niveau i en måned

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Bekymret nabomor efter gårsdagens dødsulykke: Folk kører for stærkt her

Sydjylland For abonnenter

Køreskole-elever har ventet i måneder på at komme til prøve, og kørelærere har holdt krisemøde: - Vi har undervurderet situationen, erkender Færdselsstyrelsen

Sydjylland

Podere lurede kvindes oplysninger ved coronatest og tilføjede hende som ven på Facebook

Kultur

Anbefaling: Fem forrygende serier til sofa og regnvejr

Kolding

Forpagterpar stopper efter seks år: Hvem vil overtage restaurant ved stranden?

Tønder For abonnenter

En kendt far og onkel: Nu er Andreas selv på vej frem på håndboldbanen

Sønderjyske Fodbold

SønderjyskE skal sikre bedre resultater efter endt landsholdspause: Det behøver ikke være kønt

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Haderslev

Tre-årige Ayia er hårdt ramt af kræft - nu har forældrene startet en indsamling til de seje sygeplejersker på OUH

Erhverv

Det bliver ikke sagt med blomster: Derfor flygter blomsterhandlerne fra Interflora

Esbjerg

Efter voldsomt overfald på gruppe: Mistænkte blev fundet med næsen i kokain

VEJLE For abonnenter

Trængslen på Vejlefjordbroen runder vildt tal oven på coronaen: Vejdirektoratet kan ikke skrue på flere håndtag - løsningen kan få vejlensere til at se dobbelt

Vejen

Diskussionen om børnecenter løb løbsk: Winnie endte med at melde sig ud af skolebestyrelse i ren frustration

Annonce