Annonce
Haderslev

Absolute Horses arrangerer DM i ridebanespringning tre år mere

Andreas og Christian Schou glæder sig over at have fået tildelt igen. Billedet er fra sommerens DM, hvor Christian stod for præmieoverrækkelsen og kunne sige tillykke til Andreas, der vandt kvalifikationen til DM på Quadrosson Ask. PR foto

Sommersted: Dansk Rideforbund fordeler, hvor de danske mesterskaber i de forskellige discipliner skal afvikles. Og springudvalget har nu afgjort, at DM i ridebanespringning igen skal afvikles hos Absolute Horses på Tågerup i Sommersted. Som tidligere gælder tildelingen i tre år. Det betyder, at der skal være DM på Tågerup ikke bare i 2020, men også i 2021 og 2022.

Næste sommers stævne bliver tilmed et 10 års jubilæum. Tågerup lagde nemlig baner til mesterskabet for første gang i 2011.

- Det er dejligt, at vi har fået tildelt DM for de næste tre år. Og vi glæder os rigtig meget til at holde 10 årsjubilæet til sommer, siger Andreas og Christian Schou, der sammen med Bo Kristoffersen står for Absolute Horses.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Palle og de udstoppede fugle

Leder For abonnenter

Stor ståhej for ingen krænkelse

Det er fastelavnstid og dermed højsæson for det at klæde sig ud, og hvis du tror, at det er sjov og ballade, har du sovet i timen. Udklædning tager man ikke let på i dag. Der er vildt mange hensyn, der skal tages. En god udklædning skal ikke bare være flot, sjov, vellignende eller godt tænkt. Den skal være politisk korrekt. Ve dig, hvis du begår en fejl. TV2-vært Mette Helena Rasmussen, mest kendt fra programmet Nybyggerne, tog et muslimsk tørklæde på og lagde et billede af sig selv på Instagram. Klar til fest. Så stod hun ellers for skud. Som var hun selve tønden til en fastelavnsfest, haglede slagene ned over hende. Hun blev kaldt racist. Hun blev kaldt dum. Hun skyndte sig at undskylde. Det er den typiske reaktion i sådanne sager. En hurtig undskyldning. Det var også sådan Canadas premierminister, Justin Trudeau, i efteråret, krisehåndterede, da et gammelt billede fra en udklædningsfest i 2001 dukkede op. Det viste ham som Aladdin med ansigtet malet brunt. Undskyld. Undskyld. At man tyr til undskyldning og tilbagetog, når uvejret rejser sig, er forståeligt. Kritikken er ofte overvældende, og stemplet Racist er voldsomt. Det ville dog være befriende om nogen turde møde larmen med et: Ti dog stille. Det er så uhyre let at blive krænket, og mange lever tilsyneladende deres digitale liv i en evig på jagt på sager, der kan stimulere raseriet, og det var lige præcis en sådan gruppe tapre netsoldater, som for i flint i kommentarsporet, da Mette Helena Rasmussen havde lagt sit billede på nettet. Programmet ”Kulturen på P1” undersøgte sagen, talte med en række muslimske kvinder – ikke en var provokeret eller krænket. Alle var derimod forbløffede over hele affæren. Det vil tynde så dejligt ud i krænkelsesdebatterne, hvis vi hver især nøjes med at blive krænket på egne vegne. Føler vi os alligevel draget til at tage en minoritet i forsvar, det behov kan opstå, vil det klæde engagementet, om vi sikrer os, at vores hjælp og indsats faktisk er efterspurgt af dem, vi har tænkt os at agere talsmænd for. Og er den ikke det: Så ti dog stille.

Annonce