Annonce
Kolding

Absolute Horses må udsætte DM i ridebanespringning

Søren Møller Rohde vandt DM sidste år på Todt un Prince Ask og satte punktum for stævnet med en flot æresrunde. Pressebillede
En ny dato kan først fastsættes, når forsamlingsforbuddet ændres, så flere må samles.

Tågerup: Coronavirus gør det umuligt at gennemføre det store stævne på Tågerup i juni. En ny dato kan først fastsættes, når forsamlingsforbuddet ændres, så flere må samles.

Der var lagt op til en rigtig fest, når Absolute Horses fra 10. til 14. juni skulle være vært for DM i ridebanespringning. Det er nemlig 10 års jubilæum for mesterskabsstævnerne hos Andreas og Christian Schou på Tågerup i Sommersted ved Kolding.

Men Coronavirus er kommet i vejen, og nu er det i samarbejde med Dansk Rideforbund besluttet at udsætte det store stævne.

Politikerne har lagt op til ændring i forsamlingsforbuddet fra 8. juni, men næppe nok til, at et stævne som DM kan gennemføres. Regeringen understreger i sin plan for genåbning, at forbuddet mod forsamlinger vurderes ved hver faseovergang.

Annonce
Andreas Schou var med til DM sidste år på Quadrosson Ask. Pressebillede

Ikke realistisk

Da det endnu er uvist, hvilken betydning det vil få for afholdelsen af ridestævner, vurderer stævnearrangørerne og Dansk Ride Forbund, at det ikke er realistisk at fastholde stævnets dato.

Der kan ikke fastsættes en ny dato, førend det er klarlagt, hvorledes stævnearrangører skal forholde sig efter næste fase af genåbningen.

- Vi ser frem til at kunne afholde et godt og sikkert stævne, der lever op til alle sundhedsmyndighedernes sikkerhedsforanstaltninger - forhåbentlig inden for en overskuelig fremtid, lyder det fra Absolute Horses, som Andreas og Christian Schou står for sammen med Bo Kristoffersen.

Der skal igen i år kåres tre mestre ved DM-stævnet. Ud over DM for senior er det DRF-mesterskaberne for ungrytterne (U21) og junior (U18).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Natteravnen er i fare for at uddø lokalt

112

Voldsom bilbrand vækkede beboere

Annonce