Annonce
Sport

AC Horsens slår FC København og vinder eSuperligaen

Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Med to sejre i finalen sørgede Frederik "Jenner" Jensen for, at AC Horsens vandt sæson tre af eSuperligaen.

AC Horsens vippede lørdag FC København af eSuperligaens trone.

Her vandt det jyske Fifa-hold - der består af de to spillere Mikkel "Legind" Hansen og Frederik "Jenner" Jensen - på hjemmebane i Forum Horsens mesterskabet i den tredje sæson af den virtuelle udgave af Danmarks bedste fodboldrække.

Horsens vandt med 2-1 i kampe i finalen. Frederik "Jenner" Jensen var ved tasterne i begge Horsens' sejre. Den første blev vundet over Jesper "Pilm" Prang, mens Marcus "Marcuzo" Jørgensen blev slået i den tredje og afgørende finalekamp.

Horsens sendte tidligere lørdag Esbjerg ud i semifinalen på reglen om udebanemål, efter at de to semifinalekampe var endt med en samlet målscore på 1-1.

Mere overbevisende var FCK, der spillede sig i finalen med en samlet sejr på 5-3 over Lyngby.

FCK var forsvarende mestre efter at have vundet sæson to. Den indledende sæson blev for et år siden vundet af Brøndby.

Der blev i tredje sæson dystet på Playstation i spiller Fifa 20.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Godda' mand solcellelov

Lovgivningsdanmark har vundet endnu en sejr. Med et hidtil uset krav til bureaukrati og dokumentation er det lykkes at bremse stor set alle landets kommuner i at få oprettet solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger og derved bidrage til den grønne omstilling. Og tillykke med det. For grundet en i særklasse ubegrundet og uigennemskuelig lovgivningsjungle er det nemlig lykkes at gøre kommunale solcelleanlæg til egentlige forsyningsvirksomheder med deraf følgende krav til selvstændige bestyrelser, regnskabsaflæggelse og meget andet af det, som i stigende grad DJØF'iserer denne nation. Alt sammen krav, der æder gevinsten ved og idéen med disse anlæg. Resultat: Flere steder er eksisterende kommunale solcelleanlæg lukket ned, ligesom planer om anlæg er droppet. Lige så uigennemskueligt er det, hvorfor så regionernes sygehuse, der jo er akkurat lige så offentlige, er fritaget for dette nonsens, og ingen kan give en bare nogenlunde gangbar forklaring. Begrundelserne er det rene volapyk og et eksempel på, hvad der sker, når lovgivningsmaskinen snurrer, uden at nogen griber ind med brugen af deres sunde fornuft. Lad os håbe, at den for tiden ganske tavse klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) også ser dette som en vanvittig indretning, i hvert fald ligger der lige til højrebenet her serveret en sag, som man skal være godt dum for ikke at spark i mål. Især når man skal være instrumental i en regeringssatsning, som ingen har bare den fjerneste idé om hvad ender med at koste. Sådan er det nemlig med det fromme ønske om at reducere nationens menneskeskabte CO2-udledning med 70 procent i forhold til 1990-niveau inden 2030. Man ved end ikke, om det overhovedet kan lade sig gøre, men man ved, at det bliver utroligt dyrt. Her står vi med en sag, der, som megen anden klimasnak, ikke er fugle på taget, men miljøgevinster lagt lige i hånden på Dan Jørgensen, hvis han ellers vil tage imod dem. Lad os få fjernet disse bureaukratiske forhindringer - hellere i dag end i morgen.

Annonce