Annonce
Haderslev

Adfærdspsykolog udfordrer foreninger ved Kulturtræf 2020

Adfærdspsykolgen og foredragsholderen Jesper Koch udfordrer ved Kulturtræf 2020 foreningerne til at tænke anderledes, hvis de vil have flere frivillige. PR-foto
Jesper Koch kommer med indspark til at tænke anderledes, når kultursamvirket i Haderslev Kommune lørdag den 22. februar for anden gang holder Kulturtræf. Kulturel markedsplads og masser af muligheder for at møde andre kulturaktører.
Annonce

Haderslev: De fleste foreninger har brug for flere frivillige, og det bliver derfor et af de gennemgående temaer, når Kultursamvirket i Haderslev Kommune lørdag den 22. februar for anden gang inviterer alle kulturaktører til Kulturtræf i Kulturhus Harmonien.

Kulturtræffet blev holdt første gang sidste år, og lige som den gang bliver der ved lørdagens træf mulighed for at netværke med andre kulturaktører, deltage i workshops samt på en kulturel markedsplads høre om de oplevelser og udfordringer, andre foreninger har. Her kan man blandt andet møde Brand & Redning og Kulturnaut. For at engagere flere i foreninglivet bliver fokus på dette års Kulturtræf derfor "Ud i kulturen - ind i foreningen".

Kultursamvirket har af samme grund i år inviteret adfærdspsykologen Jesper Koch til at komme med fif til, hvordan den enkelte forening kan blive bedre til at tiltrække og motivere frivillige. Jesper Koch er en af verdens førende eksperter i neurobranding og tidligere direktør i gazellevirksomheden European Spermbank. Han er også hjernen bag en lang række succesfulde brandingstrategier og kampagner i blandt andet Skandinavien, UK, Tyskland, Østrig og USA og er kendt for sin evne til at formidle, overraske og fastholde sit publikum.

Hvad og hvem er kultursamvirket

Kultursamvirket består af ni repræsentanter for kulturlivet i Haderslev Kommune.

Mødes otte gange om året og behandler sager med relevans for kulturområdet i kommunen, herunder støtte til offentlige kulturelle arrangementer.

Formand for Kultursamvirket er Lars Boisen, Vedsted Søfestival, næstforman Hans V. Bang, Haderslev Kunstforening: Ud over dem er følgende medlem af kultursamvirket: Mona Damkjær, Sønderjysk Figurteater, Hans Skøtt, SG 25, Bjarne Beck, Tørning Mølle, Henning Hansen, Vojens Kultur- og Musikhus, Kiss Billing, Gram Friluftsspil, Inger Bork-Larsen, Haderslev Lærerkor.

Annonce

Voksende kulturliv

Formanden for Kultursamvirket, Lars Løvgren Boisen, ser frem til dagen, der slutter med en dansk-tysk dansefortælling om grænser og fællesskab, hvor professionelle dansere fra Berlin Staatballet optræder sammen med børn og unge fra grænselandet.

- Kulturlivet i Haderslev Kommune vokser, og kulturaktørerne efterspørger platforme, hvor de kan mødes med hinanden på tværs af kulturområderne. Med Kulturtræffet vil vi sætte fokus på, hvordan foreningerne kan komme ud med deres budskaber om, hvad de laver, og hvordan andre kan blive en del af det, siger han i en pressemeddelelse.

Hele dagen bindes sammen af Alex Bødiker.

Man kan læse mere og booke billetter på www.haderslev.dk/kulturtræf

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Nordtyskland

Risikerer fængsel: Tysk familiefar tog på McDonalds, selv om han vidste, han var smittet

Trekantområdet

Gode forhold og næsten ingen kø: Flere hundrede er allerede blevet testet for covid-19 i MesseC

Annonce