Annonce
Erhverv

ADP flytter ind i nyt domicil 3. februar: Får hjemme på fjerde sal

Kontorbyggeriet Port House, der består af to bygninger, er færdigbygget, så i begyndelsen af februar flytter ADP ind i den ene bygning. Arkivfoto: Klaus Madsen
Anden del af kontorbyggeriet Port House er ny færdigbygget, og det betyder, at ADP flytter adresse i begyndelsen af februar.

Fredericia: Fra 3. februar skal ADP-medarbejderne fremover møde ind i haveselskabets nye domicil, kontorbyggeriet Port House.

Kommunikationschef Tina Grønholdt Hansen oplyser, at Port House er færdigbygget, og at de omkring 50 medarbejdere får arbejdsplads på fjerde sal i den nyest opførte af de to bygninger, der udgør Port House.

Hidtil har ADP haft hjemme på Centerhavnsvej. Den nye adresse bliver Vendersgade 74.

Det er ADP selv, der har opført kontorbyggeriet på samlet 8000 kvadratmeter. Da de første gang luftede planer offentligt, lød begrundelsen, at opførslen skulle skabe synergier mellem industrihavnen og Kanalbyen samt tiltrække flere virksomheder til havnen.

I december blev det offentliggjort, at Sydbank, der hidtil har ligget i Gothersgade, også får hjemsted i samme bygning i Kanalbyen.

Business Fredericia og byggefirmaet Etex Group har blandt andet også kontor i Port House.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Forløb om udligning er uskønt

Selvom Danmark er et lille land, er der betydelig forskel på de økonomiske vilkår i de enkelte lokalområder. Derfor er det sund fornuft med kommunal udligning, så borgerne kan få i hvert fald nogenlunde ens levevilkår, uanset om de bor i et velhaverområde nord for København eller i en kommune, der for eksempel er udfordret af mange ældre, plejekrævende borgere og lave husstandsindkomster. Ordninger af denne karakter vil nødvendigvis skabe splid. Nogle kommuner vil føle, de skal aflevere for meget, mens andre oplever at modtage for lidt. Men for at acceptere ordningen er det i det mindste nødvendigt, at man lokalt kan forstå den. Her er det tilsyneladende gået helt galt med regeringens udspil til en udligningsreform. Flere borgmestre erkender, at de ganske enkelt ikke begriber resultaterne, selv om regeringen lidt efter lidt er rykket ud med flere detaljer og regnestykker. De frustrerede borgmestre får opbakning fra professor i økonomistyring ved Aalborg Universitet Per Nikolaj Bukh, der kalder forløbet rodet og kaotisk. Bedre bliver det ikke af, at der undervejs havde sneget sig en regnefejl på 200 millioner kroner ind i udspillet. Fejlen er erkendt, undskyldt og rettet. Men ellers mener Socialdemokratiets finansordfører, Christian Rabjerg Madsen, at alt er i bedste orden. Processen har været som ved foregående udligningsreformer, og ingen tal bliver holdt hemmelige. Per Nikolaj Bukh mener til gengæld, at informationerne er kommet for langsomt og kun afleveret under pres. Han foreslår derfor, at den store reform bliver sat på pause. Ligefrem at standse et så omfattende projekt midt under forhandlingerne er nok at gå en kende for vidt. Men det ville klæde regeringen at erkende, at håndteringen har været uskøn, hvilket da også har fået De Konservative og Liberal Alliance til at forlade forhandlingsbordet på grund af manglende informationer, mens Venstre kun tøvende mødte op – ligeledes fordi partiet, følte de på forhånd vidste for lidt.

Sønderborg

Evakuerede beboere kunne vende tilbage efter natlig indsats: Svajende skorsten på 40 meter er revet ned

Annonce