x
Annonce
Erhverv

ADP flytter ind i nyt domicil 3. februar: Får hjemme på fjerde sal

Kontorbyggeriet Port House, der består af to bygninger, er færdigbygget, så i begyndelsen af februar flytter ADP ind i den ene bygning. Arkivfoto: Klaus Madsen
Anden del af kontorbyggeriet Port House er ny færdigbygget, og det betyder, at ADP flytter adresse i begyndelsen af februar.

Fredericia: Fra 3. februar skal ADP-medarbejderne fremover møde ind i haveselskabets nye domicil, kontorbyggeriet Port House.

Kommunikationschef Tina Grønholdt Hansen oplyser, at Port House er færdigbygget, og at de omkring 50 medarbejdere får arbejdsplads på fjerde sal i den nyest opførte af de to bygninger, der udgør Port House.

Hidtil har ADP haft hjemme på Centerhavnsvej. Den nye adresse bliver Vendersgade 74.

Det er ADP selv, der har opført kontorbyggeriet på samlet 8000 kvadratmeter. Da de første gang luftede planer offentligt, lød begrundelsen, at opførslen skulle skabe synergier mellem industrihavnen og Kanalbyen samt tiltrække flere virksomheder til havnen.

I december blev det offentliggjort, at Sydbank, der hidtil har ligget i Gothersgade, også får hjemsted i samme bygning i Kanalbyen.

Business Fredericia og byggefirmaet Etex Group har blandt andet også kontor i Port House.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Daginstitutioner og mindre skoleklasser genåbner 15. april - sommerens festivaler aflyst

Annonce