Annonce
Varde

Advokat om sag mod Bent Hansen: Et atypisk forløb

Varde: Søren Dueholm, der har forsvaret Bent Hansen i sagen om forsøg på at misbruge et stjålet hævekort, kalder sagen atypisk, fordi Vestre Landsret har frifundet Bent Hansen uden en egentlig hovedforhandling. Det skriver advokaten til JydskeVestkysten.

Den besynderlige frifindelse, uden at Bent Hansen skulle i retten igen, lod sig gøre, fordi statsadvokaten selv nåede frem til frifindelse. Det var Bent Hansens forsvarer selvfølgelig var helt med på.

At landsretten har besluttet, at statskassen skal betale sagsomkostningerne, giver ifølge Søren Dueholm heller ikke sig selv, fordi sagen i retslig forstand blev betragtet som så ubetydelig, at Bent Hansen ikke fik beskikket forsvarer, men fra første færd selv har sat advokat på.

Når dét sker, at man selv vælger at sætte advokat på, så er der ikke automatisk dækning af udgifterne, heller ikke når man vinder. Men, i undtagelsestilfælde kan Statskassen pålægges alligevel at betale, hvis der er særlige omstændigheder. Det mente Søren Dueholm der var i Bent Hansens sag, og det lyttede landsretten til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klima

Sorte næsehorn på vej tilbage

Danmark

Live: Mette F. - Gradvis åbning af Danmark efter påske er sandsynlig men der går tid før samfundet er normalt igen

Annonce