Annonce
Sønderborg

Advokatfirma henter ny mand i Aabenraa

Hver for sig har advokaterne Thorbjørn Philippsen (tv.) og Henrik Lüth stærke kompetencer i dansk-tyske forhold og udlændingeret. Pressefoto

Sønderborg: Nu tiltræder Henrik Lüth hos Advokatcentret i Sønderborg for at blive en del af et hold med fokus på rådgivning til erhvervslivet og private om jura i forhold til Danmark og udlandet.

- Det er vigtigt at sikre erhvervslivet en problemfri rekruttering til Danmark, forklarer advokat Thorbjørn Philippsen.

- Samtidig oplever mange private helt unødvendige problemer med f.eks. at få en udenlandsk ægtefælle til Danmark, når de vender hjem efter at have arbejdet i udlandet, mener advokat Henrik Lüth.

Begge advokater har bred erfaring i udlændingeret og dansk-tyske forhold, og Advokatcentret har både kontor i Sønderborg og i Hamburg. Henrik Lüth har drevet advokatfirma i Aabenraa i mere end 16 år, og han kan tilbyde mødekontor i byen for lokale klienter.

Advokatcentret i Sønderborg blev etableret i 2004, og firmaet beskæftiger omkring syv medarbejdere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Der bliver brug for hjælpepakker sommeren over

Meget tyder på, at vi nu er vidne til det største og mest voldsomme tilbageslag, der nogensinde er registreret i USA. Det skrev Dansk Erhvervs cheføkonom, Tore Stramer, i en økonomisk kommentar, organisationen med hovedsæde i den gamle Børsen-bygning i København sendte ud torsdag eftermiddag. Lige ovre på den anden side af gaden ligger Finansministeriet, hvor det torsdag formiddag på et pressemøde blev slået fast, at andet kvartal i år ser ud til at blive det sorteste kapitel i dansk økonomis historie. Til sammen tegner det et dystert billede, der gør det nødvendigt, at vi i et helt usædvanlig grad står sammen om at redde, hvad reddes kan i dansk erhvervsliv. De meget omfattende hjælpepakker rækker formentlig ikke. Derfor er det fornuftigt, at den socialdemokratiske regering torsdag indledte politiske forhandlinger om et såkaldt serviceeftersyn af hjælpepakkerne. Finansminister Nicolai Wammen sagde efter pressemødet, at han kunne forestille sig en forlængelse af hjælpepakkerne til 9. juli. Men det er ikke usandsynligt, at det ikke engang er lang tid nok, hvis ikke for mange ellers sunde virksomheder dør af pengemangel. Det er desværre realistisk, at hjælpepakkerne helt eller delvist skal vare sommeren over for at få den ønskede effekt. Blandt de mange årsager er den hurtigt voksende krise i USA og den meget langsomme genåbning af Danmark. USA er vores største eksportmarked, som op imod 900.000 danske job er direkte eller indirekte afhængige af, så den amerikanske nedtur kan ramme danske virksomheder meget hårdt. Dertil kommer, at regeringen valgte den dyreste løsning, da første fase af genåbningen blev meddelt i mandags. Eksperter præsenterede regeringen for tre mulige modeller for en genåbning. Den valgte model vil ifølge tænketanken Kraka koste et månedligt tab på 14 milliarder kroner, mens mellemløsningen ville have været fem milliarder kroner billigere uden, at den nødvendigvis havde kostet flere menneskeliv.

Annonce