Annonce
forside

Affald. Er sortering af affald til genbrugspladserne ikke blevet lige lovlig stift?

Annonce

Læserbrev: Misforstå mig ret - jeg har ingen problem med at effektuere og udføre sortering af det affald, jeg bringer til genbrugspladserne.

Jeg fik en ordentlig overhaling af en "genbrugsansvarlig" (eller hvilken titel de nu har), fordi jeg bragte affald fra en reception til affaldsstationen i klare plastsække (to stk).

Jeg er gift, og har problemer med simple udfordringer, som at gøre hende det begribeligt at jord, blade, grene skal puttes i hver sin pose.

Tænker det må være en udfordring at afrydde et bord efter en konfirmation i disse dage.

Hårdt plast for sig, blødt rent plast for sig, snavset blødt plast for sig. Og hvad med servietten onkel Peter har snottet i? Eller den del af papirsduggen. der er sumpet ind i rødvin? Brødkrummer, tandstikkere, festsange etc.

Det tager efterhånden nok lige så lang tid at rydde op efter en fest, som det gør at rette den an.

En vis form for pragmatisme kunne man vel godt efterlyse fra genbrugspladsernes side. Ellers er jeg bange for at affaldet ender steder, hvor vi i hvert fald ikke har lyst til det skal være.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Skoler og institutioner skal fortsat holde lukket i Kolding: Borgmester kritisk over for sen udmelding

Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

EfB For abonnenter

Kommentar: Derfor kan topkampene koste EfB oprykningen

Annonce