Annonce
Kolding

Affaldsanlæg udvider i Kolding

Norreccos plads i Kolding udvides med yderligere 4.000 m2 og ny brovægt. Pressefoto.
Med yderligere 4.000 m2 behandlingsareal og ny brovægt, er Norreccos plads i Kolding klar til at udvide behandlingstilbuddet for kunderne i Trekantsområdet.

Kolding: Udvidelsen har været længe undervejs. Den var allerede en del af planen i 2017, hvor Reconor Gruppen købte logistikvirksomheden Lotra og deres faciliteter på Profilvej i Kolding.

Det forklarede afsætningsdirektør Kristian Tværmose Andersen, da han sammen med Frede Mikkelsen, der er salgs- og driftsansvarlig for Norreccos plads i Kolding, viste pladsen frem.

På grund af det lange tilløb glæder de sig begge over, at de nu endelig kan byde kunderne velkommen til en større plads og nye muligheder i Kolding.

Annonce

- På grund af manglende behandlingskapacitet har vi ikke tidligere kunne rulle vores fulde forretningsmodel ud her i Trekantsområdet, hvilket har været efterspurgt af især vores landsdækkende samarbejdspartnere, fortæller Kristian Tværmose Andersen.

De ekstra kvadratmeter skal primært anvendes til modtagelse og behandling af jord, som er det af de to forretningsben, som ressourcevirksomheden Norrecco indtil nu ikke har kunne tilbyde i Kolding.

Ny brovægt og fokus på rådgivning

Ligeledes kan de første lastbiler snart køre over den ny brovægt på pladsen i Kolding. Det sker den 1. december.


På grund af manglende behandlingskapacitet har vi ikke tidligere kunne rulle vores fulde forretningsmodel ud her i Trekantsområdet, hvilket har været efterspurgt af især vores landsdækkende samarbejdspartnere.

Kristian Tværmose Andersen


De nye udvidede rammer står ikke alene. Der vil fortsat være fokus på at kunne rådgive kunderne, blandt andet med aktuel information om den kommende revision af affaldsbekendtgørelsen, hvor nye krav og regler forventes at træde i kraft den 1. januar 2021.

Frede Mikkelsen, der siden opkøbet af Lotra har fungeret som salgs- og driftschef på pladsen i Kolding, vil fortsat være en fast del af holdet, som er klar til at hjælpe kunderne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde For abonnenter

Julie-omvendt: Hun er super feminin og kører en Piranha 5 - og hun er DF's mest kendte kandidat, men står nederst på listen

Annonce