Annonce
Haderslev

Affaldsindsamling i Vojens

Billedet fra sidste år viser indsamlerne i gang. Det blev til rigtigt mange kolo. Pressebillede
Forum Vojens bakker op om Danmarks Naturfredningsforening årlige affaldsindsamling i hele landet. Her samler tusindvis af frivillige borgere affald op fra naturen i deres lokalområde.
Annonce

Vojens: - Det er en håndgribelig og overkommelig måde at gøre noget godt for klima og miljø på, siger Karl Posselt, der er formand for Forum Vojens, i en pressemeddelelse om indsamlingen.

Han opfordrer alle, der har tid og lyst til at bruge et par timer i den gode sags tjeneste.

Forum Vojens forbereder indsamlingsruter alt efter, hvor mange børn og voksne, der møder op på dagen.

- For at kunne planlægge bedst muligt, vil vi gerne have, at man tilmelder sig på forhånd, siger Karl Posselt, men det er også helt i orden at møde op uden at være tilmeldt på forhånd. Jo flere indsamlere, desto pænere bliver byen.

Affaldsindsamlingen foregår lørdag 19. september fra kl. 10

Affaldsindsamlingen er en god kombination af en frisk gåtur og en god gerning for lokalmiljøet. Når man bruger naturen i dagligdagen, bliver man ærgerlig over synet af dåser, cigaretskod, hundeposer og meget andet, som ikke burde ligge og flyde i naturen.

Calle Simonsen er Forum Vojens´ tovholder på indsamlingen, og han glæder sig til at tage imod en flok friske frivillige på årets affaldsindsamling.

- Sidste år blev der indsamlet mange kg. affald i Vojens, og vi er med igen, men håber, det bliver lidt mindre i år. Ideelt set skal vi alle blive bedre til at smide affaldet i skraldespanden eller tage det med hjem, siger Calle Simonsen.


Sidste år blev der indsamlet mange kg. affald i Vojens, og vi er med igen, men håber, det bliver lidt mindre i år.

Calle Simonsen, Indsamlingskoordinator


Mødestedet er i år Aktivitetscentret Povlsbjerg på Glentevej iVojens. Her bliver der udleveret veste og sække, hvorefter rutefordelingen aftales.

Efter et par timer mødes deltagerne igen samme sted for at slutte af med lidt til gane og hals. Tilmelding  på sms til 61307040 eller mail til callesimonsen@gmail.com.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce