Annonce
Tønder

Afgang: Nøglespiller tabt for TM Tønder

Med Emil Bergholt mister TM Tønder efter denne sæson en spiller, der har tilkæmpet sig nøgleroller i både forsvaret og angrebet. Med indtil videre 68 mål i 12 kampe er han holdets topscorer. Foto: Flemming Andersen

Stregspiller Emil Bergholt har valgt at gøre brug af en option i sin kontrakt, og forlader klubben efter denne sæson.

TØNDER: Rygterne har svirret i et stykke tid. Men nu er det vished. TM Tønder Håndbold må vinke farvel til en af holdets store profiler, stregspiller og topscorer Emil Bergholt.

- Emil har valgt at gøre brug af en option i sin kontrakt, og forlader dermed klubben efter denne sæson, skriver klubben i en netop udsendt pressemeddelelse.

21-årige Emil Bergholt kom til TM Tønder fra Skjern Håndbold, og det unge stortalent har fra dag ét i alle henseender været en særdeles vellidt person i og omkring TM Tønder Håndbold.

Annonce

Vi har godt vidst, at Emil var hos os på "lånt tid", og jeg er meget glad for, at han i sæsonen ud skal være med til at opfylde vores målsætning.

Torben Sørensen, træner, TM Tønder Håndbold

På lånt tid

TMT-træner Torben Sørensen har svært ved at finde en grimasse, der kan passe.

- Jeg græder med det ene øje, og smiler med det andet. Emil er en fantastisk historie om en ung spiller, der kommer til Tønder for at udvikle sig - og det har han i den grad gjort. Vi har godt vidst, at Emil var hos os på "lånt tid", og jeg er meget glad for, at han i sæsonen ud skal være med til at opfylde vores målsætning. Emil er en yderst seriøs spiller, der med sin enestående tilgang til opgaverne er en fornøjelse at arbejde sammen med, lyder det fra træneren.

Hvem der fra næste sæson får glæde af Emil Bergholts talent og fighterevner, er ikke oplyst.

Kom fra Skjern

Emil Bergholt kom som 19-årig til Tønder med den målsætning at udvikle sig som spiller og få mere spilletid på højt niveau, end der umiddelbart var udsigt i barndomsklubben Skjern. Ønskerne og ambitionerne er fuldtud blevet indfriet.

- Tiden i TM Tønder har udviklet mig spillemæssigt, socialt og personligt, og jeg synes TM Tønder er et godt sted for en ung spiller, der ønsker et stærkt træningsmiljø, siger Emil Bergholt, der samtidig understreger, at han trods det nu annoncerede klubskifte fortsat vil have fuld fokus på at bidrage til TM Tønders målsætning for sæsonen. Den lyder kort og godt at komme så tæt på en tilbagevenden til ligahåndbold som muligt.

Ud over at spille håndbold i TM Tønder har Emil Bergholt sideløbende arbejdet som træner/lærer på Sportsefterskolen SINE i Løgumkloster.

- Det har givet mig nye kompetencer, siger Emil Bergholt.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Groteske udsættelser af sigtelser skal stoppe

Bandekonflikter, grænsekontrol og forebyggelse af terror har de seneste år gjort det meget svært for politiet på tilfredsstillende vis at løse alle sine resterende opgaver. Flere betjente til det hårdt pressede korps er på vej, men det tager tid at få dem uddannet, så både politikere og politiledelse står fortsat med en vigtig prioriteringsopgave. I denne uge er det kommet frem, at man ifølge Politiforbundets formand, Claus Oxfeldt, i alle politikredse i nogle tilfælde venter med at sigte mulige gerningsmænd. Det sker på grund af mandskabsmangel for at kunne leve op til politisk bestemte tidsfrister. I sager om vold og våben må der højest gå 30 dage fra, der er rejst en sigtelse, til der er en tiltale, og i voldtægtssager er fristen typisk 60 dage. Berlingske har talt med en anklager, der på møder har hørt ledere fortælle om, at der i Københavns Politi løbende ligger 500-1000 sager, hvor der på grund af tidsfristerne ikke er rejst sigtelser, selv om politiet kender til de mulige gerningsmænd. Det er en hån mod både ofrene og mod befolkningen, der skal have tillid til, at efterforskningen er så effektiv som muligt. Det er fornuftigt, at der er krav om, at sager om grov kriminalitet bliver afsluttet hurtigt. Men ressourcerne skal også følge med. Derfor må politikerne erkende, at politiet står i en svær situation, hvor rigide krav om tidsfrister kan virke mod hensigten. I stedet må kravet være, at politiet får prioriteret kræfterne bedst muligt og ikke lader sig styre af tidsfrister og deraf følgende målkrav, som lederne måles på. Hvis politiet har en konkret mistanke, skal der selvfølgelig rejses en sigtelse med det samme. Også selv om der er risiko for, at der går flere end for eksempel 30 dage, før der er rejst en tiltale. Det er afgørende, at efterforskningen sker hurtigst muligt. Det må politikere og politiets ledelse sørge for, så de groteske udsættelser af sigtelser kan stoppe.

Annonce