Annonce
Læserbrev

Aflysning af jobsamtaler

Annonce

Læsebrev: Mit navn er Kent. Jeg er en 29 år mand som er født spastisker. Jeg lever til dagligt med min egen bpa ordning (Borger personligstyret assistance).

Det vil sige, at jeg selv er med til at ansætte de hjælpere, jeg ønsker skal hjælpe mig i min hverdag.

Vi kender alle til systemet med "pengebøder" fra hvis man ikke møder op til sin konsultation ved lægen eller hvis man ikke aflevere en bog til tiden på biblioteket. Her bliver der givet penge bøder ud som en form for straf for ikke at have overholdt sin aftaler.

Jeg synes, at dette system også kunne gælde i en bpa ordning, da der i sådanne ordninger er mennesker, som afhænger af, at nogen hjælper dem i deres hverdag.

Jeg har prøvet for mindre end en uge siden, at jeg skulle have en til samtale som ikke dukkede op og hellere ikke efterfølgende reagerede på min sms om, hvorfor vedkommende ikke mødte op. Jeg skrev en sms til hende, om samtalen skulle rykkes til en anden dag, der passede hende bedre, hvilket hun så hellere ikke svarede på. Jeg synes, det er en respektløs måde at være på overfor andre mennesker, at man ikke som minimum skriver, at jeg desværre ikke har mulighed for at komme til vores aftale i dag, men at man tværtimod helt lader være med at svare. Min debat går derfor ud på at høre hvad danskerne mener om, at der skal gives pengebøder for ikke aflyste jobsamtaler i fremtiden, samt hvad deres holdninger er til måden at behandle andre mennesker på som står i den situation at være afhængige af andre menneskers hjælp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Cirkusprinsesse på besøg i Varde

Trekantområdet

Mand stadig i kritisk tilstand efter badeulykke: Kommune tjekker sikkerheden

Annonce