Annonce
Sydjylland

Aflyst i august: Surfere satser på god vind i oktober

På den første lørdag i oktober mødes 40 surfere til race i Hvide Sande. Foto: Brian Engblad
Annonce

Hvide Sande: Lørdag 3. oktober får 40 surfere muligheden for at deltage i Waterz-stævnet NoerStick Windsurfing Race, der finder sted ved Westwind Nord på Gytjevej i Hvide Sande.

- Her får nogle af landets windsurfere mulighed for at komme på vandet og dyste mod hinanden i to til tre races af op til en times varighed per race. Arrangementet vil blive afviklet under hensyntagen til alle gældende regler i forhold til forsamlingsforbuddet, siger Katrine Kock Frandsen, projektleder for Waterz.

Arrangementet var oprindeligt planlagt til at finde sted 8. august, men dansk højsommer med stort set ingen vind førte til en udsættelse i et par måneder:

- Oktober plejer at være garant for mere vind, og det satser vi på. Vi samler surferne til møde lørdag morgen 3. oktober, og herefter melder vi ud, hvornår vi præcist starter på dagen, tilføjer Katrine Kock Frandsen.

Arrangementet er en del af Waterz, nordens største vandsportsfestival, som i år er spredt ud over en række enkeltdage i løbet af efteråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce