Annonce
Esbjerg

Aflyst sportsfest i Tjæreborg giver TIF et tab på over 150.000 kroner

Her er en situation fra en tidligere sportsfest i Tjæreborg, men i år er arrangementet aflyst, hvilket betyder, at TIF kommer til at mangle over 150.000 kroner. Arkivfoto: Soffi Chanchira Larsen
I en flyer, som lige er blevet omdelt, fortæller idrætsforeningen, hvordan man kan støtte den økonomisk trængte forening. ”Tjæreborg spiser sammen” afvikles 27. juni, men deltagerne spiser hver for sig i haver, på terrassen eller på vejen.
Annonce

Esbjerg: På grund af Covid-19 er den årlige sportsfest i Tjæreborg aflyst. Dette arrangement har i over 40 år samlet tjæreborgenserne i den første uge af skolebørnenes sommerferie, men sådan bliver det ikke i år, hvilket betyder, at Tjæreborg Idrætsforening er trængt på økonomien.

- Som en følge af den aflyste sportsfest, kan vi se frem til et tab af indtægter på over 150.000 kroner, og det kommer på et skidt tidspunkt, fordi TIF i de seneste to-tre år har brugt rigtig mange penge på store anlægsudgifter til kunstgræsbane, ny kampbane og klubhusvedligehold, fortæller formanden for TIF, Flemming Nielsen.

På den baggrund har foreningen brug for ekstraordinært støtte og opbakning nu og resten af året, hvilket TIF fortæller om i en flyer, som netop er blevet omdelt.

Andre støttemuligheder

Der er aktuelt følgende muligheder for også at støtte TIF, men der kan komme andre initiativer senere på året:

  1. Køb af TIF vin i SuperBrugsen.
  2. Deltagelse i TIF’s præmiespil resten af året for 100 kroner.
  3. Indbetaling af støttebeløb til sportsfestkontoen, når nu pengene ikke kan flyde i den første uge af sommerferien, hvor sportsfesten traditionelt afvikles.
  4. Deltagelse i en støttefest med Jungle Boogie Band den 10. oktober.

Annonce

En fantastisk aften

Ved sidste års sportsfest indbød TIF i samarbejde med lokale madleverandører til ”Tjæreborg spiser sammen” på sportsfesten første dag. 458 købte billet og havde en fantastisk aften på festpladsen ved Tjæreborghallen, men i år kommer arrangementet til at foregå hver for sig lørdag den 27. juni – i haver, på terrassen og på vejen med grillmad fra SuperBrugsen, Spisehuset Tjæreborg, Blichers Kro og Slagter Theilgaard.

Billetter a 100 kroner købes i SuperBrugsen, og maden hentes i Tjæreborghallen, hvor der er udlevering om eftermiddagen, og så er det ellers hjem og få tændt for grillen. TIF opfordrer deltagerne til at sende hilsener til hinanden på de sociale medier, og klokken 20.45 offentliggøres, hvem der skal have Tjæreborgs idrætspris.

Annonce

En rørt foreningsleder

I flyeren fortæller TIF også om kontingentet. I mange foreninger har det været et diskussionsemne, hvorvidt man skulle reducere medlemskontingentet, fordi aktiviteterne har ligget stille hen over foråret, men TIF har valgt at følge anbefalingerne fra DIF, DGI og DBU, nemlig at fastholde kontingentet.

- Som foreningsleder bliver man helt rørt, når man konstaterer, at mange har valgt at betale lidt ekstra for at hjælpe foreningen gennem krisen. Over 6.000 kroner er der kommet ind i i ekstra kontingentindbetaling fra seniorspillere, men vi skal hele tiden tænke på, at der er langt op til de 150.000-200.000 kroner vi kommer til at mangle på grund af aflyste arrangementer, fortæller Flemming Nielsen.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Venstre blæser til kamp mod overnatningskrav: Koster turistbranchen milliarder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce