Annonce
Sønderborg

Afskedskoncert i Sct. Marie Kirke: Organist siger farvel

Anne Agerskov spiller tre store franske værk af Franck, Litaize og Vierne, når hun den 2. august spiller afskedskoncert.
Annonce

SØNDERBORG: Sct. Marie Kirkes organist, Anne Agerskov, takker af efter seks år ved tangenterne på kirkens store Marcussen-orgel, for til august tiltræder hun en stilling som organist og korleder ved Aarhus Domkirke.

I denne anledning spiller hun koncert søndag den 2. august. kl 16.00 i Sct. Marie Kirke, og på programmet er tre store værker fra den franske orgellitteratur af Franck, Litaize og Vierne.

- Jeg har haft det utroligt godt i Sønderborg, som virkelig har været mulighedernes by i musikalsk henseende for mig. Mange store musikoplevelser er det blevet til, og den store velvilje til at dyrke et frodigt musikliv i kirken og byen generelt betyder at gode idéer og flid rykker langt, siger Anne Agerskov

- Selvom jeg føler vemod over en fantastisk tid der nu er forbi, glæder jeg mig samtidig umådeligt til alt det nye der står på spring i domkirken. Og begge dele fortjener en flot og festlig markering, synes jeg, lyder det fra organisten.

Der er fri entré til koncerten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Lige før sæsonstart: Ligaspiller i Kolding er testet positiv for corona

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce