Annonce
Varde

Agerbæk starter nyt samlingssted på internettet

På billedet ses fra venstre Helle Ø. Jensen, Tove Kjems Hansen og Jesper Christiansen fra arbejdsgruppen og Claus Vestland fra Ruban, der skal levere platformen til byens nye hjemmeside. Foto: PR-foto
Annonce

Agerbæk: I årevis har borgere, virksomheder og foreninger i Agerbæk ikke haft et fælles samlingssted på internettet. Men nu kommer byens nye hjemmeside, lyder det i en pressemeddelelse.

I byudviklingsforeningen Agerbæk Udvikling mener de, at det er vigtigt at have en god hjemmeside, hvis man som landsby skal være attraktiv og synlig for både borgere og potentielle tilflyttere. Derfor har de samlet en styregruppe og lagt en plan for, hvordan Agerbæk fremover skal repræsenteres på internettet.

- Jeg er utrolig glad for, at det nu er lykkedes os at samle en bred styregruppe med repræsentanter fra både erhvervslivet og de største foreninger i Agerbæk. Siden jeg kom til Agerbæk for snart 14 år siden, har jeg manglet en god fælles hjemmeside her i byen. Nu er der endelig bred opbakning fra samarbejdsvillige og handlekraftige folk i erhvervsforeningen Agerbæk SF og mange andre af byens foreninger, fortæller Jesper Christiansen fra Agerbæk Udvikling.

Der er endnu ikke fastsat en dato for lanceringen af hjemmesiden Agerbæk.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce