Annonce
Sport

AGF sejrer i topbrag efter lyncomeback

Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
AGF rundede et flot efterår af med at slå Superligaens førerhold fra FC Midtjylland med 3-1 i Herning.

AGF cementerede sig på 3F Superligaens tredjeplads, da holdet søndag scorede tre mål på otte minutter og slog topholdet FC Midtjylland med 3-1 på udebane.

Gæsterne fra Aarhus var bagud med 1-0 ved pausen, men efter en flyvende start på anden halvleg kan AGF-mandskabet nu gå på vinterpause med fire point ned til Brøndby på fjerdepladsen efter 20 kampe.

Efter søndagens resultat kan FC København forkorte afstanden til FCM til fire point, hvis københavnerne mandag aften slår OB hjemme i Parken i årtiets sidste superligakamp.

FCM var fra start mest på bolden, men det var gæsterne, der var farligst i kampens første halve time, hvor AGF-angriber Patrick Mortensen burde have scoret.

Efter 36 minutters spil viste midtjyderne til gengæld, hvorfor de er Superligaens førerhold.

FCM-angriber Sory Kaba lagde en bold over AGF's bagkæde til angrebskollega Awer Mabil, der med sin første berøring flugtede bolden ind bag en chanceløs AGF-målmand.

Aarhusianerne kom ud til anden halvleg med en helt anden kynisme, og efter blot 30 sekunder af anden halvleg lykkedes det for AGF-mandskabet at komme på tavlen.

Her så FCM-anføreren og efterårets profil i Superligaen, Erik Sviatchenko, noget uheldig ud, da han fumlede et hårdt indlæg fra AGF-back Casper Højer Nielsen i eget mål.

I det 52. minut tog gæsterne føringen, da AGF-kant Jon Thorsteinsson dukkede op i feltet og pandede gæsterne foran.

Og bare to minutter senere måtte FCM-målmand Jesper Hansen igen se sig passeret, da AGF-midt Bror Blume satte sidste fod på en kontra og scorede til 3-1.

Med scoringen kunne gæsterne trække sig længere tilbage på banen. Her kunne de dog i slutminutterne se FCM komme tæt på med et skud på stolpen.

Men reduceringen udeblev for hjemmeholdet, og frustrationerne var til at få øje på.

I tillægstiden gjorde Evander sig uheldig bemærket og modtog et gult kort efter en grim tackling, og minuttet efter brugte brasilianeren igen ulovlige metoder og fik vist det røde kort.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

Esbjerg

Narkoman filmede sadistisk vold og voldtægt: Da han blev afsløret, forsøgte han at hænge sig, men endte som dybt hjerneskadet

Annonce