Annonce
Sport

AGF-træner efter sejr i Herning: Målet er stadig top-6

Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Den nuværende tredjeplads i Superligaen får ikke AGF-træner David Nielsen til at snakke om medaljer.

AGF-træner David Nielsen har fuldt fokus på målsætningen om en plads i top-6, selv om aarhusianerne overvintrer på tredjepladsen i 3F Superligaen.

Søndag sluttede AGF efterårssæsonen med en 3-1-sejr ude mod FC Midtjylland, og dermed nåede klubben op på 36 point med fire point ned til Brøndby på fjerdepladsen.

Sejren i Herning og den nuværende tredjeplads får dog ikke David Nielsen til at snakke om muligheden for medaljer i denne sæson.

- Hvis bestyrelsen ændrer på målsætningen, så slår jeg dem fandeme ihjel, lød det med et grin fra David Nielsen efter sejren.

Han ærgrer sig stadig over sidste weekends uafgjorte resultat mod Lyngby, men David Nielsen er glad for at gå på vinterferie med en sejr over ligaens tophold.

I det nye år venter seks kampe i grundspillet, og ifølge David Nielsen er arbejdet langtfra fuldendt endnu.

- Vi skal ud og lave fire-fem point, og hvis vi ikke kan det, så skal vi heller ikke være med, siger han.

David Nielsen roste sine spilleres viljestyrke efter søndagens sejr. De to mandskaber gik til pause med stillingen 1-0 til FCM, men med tre mål på ni minutter i anden halvleg fik AGF vendt det hele til en sejr.

- Der var alle mulige undskyldninger for at gå på ferie i pausen, så jeg er sindssygt stolt af, at vi gik ud og viste sådan en sult, siger David Nielsen.

Han havde ikke forventet, at hans hold skulle score tre gange på MCH Arena.

- Vi lægger jo ikke en plan om, at vi skal score tre mål på ni minutter. Vores plan er, at vi skal være dygtige til at forsvare os, siger han.

Og netop defensiven er David Nielsen meget tilfreds med.

- Hvis du fører 3-1 her, og der er 30 minutter tilbage, så er det ikke givet, at du lukker butikken. Det er det, jeg er mest glad for, at vi kunne gøre, siger AGF-træneren.

David Nielsen går på vinterferie med et halvt år tilbage af sin kontrakt som træner for AGF.

Søndag oplyste han dog, at der er dialog mellem klubben og ham om kontraktsituationen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Vi gør det fortsat ikke godt nok

Møgsagerne i det offentlige Danmark har stået i kø med milliardsvindel med udbytteskat, misbrug af Socialstyrelsens midler og tilsyneladende meget grove forhold hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. Lokalt har vi såmænd også haft et tilfælde, hvor fire personer er blevet sigtet for bedrageri mod Sygehus Lillebælt. Alt dette til trods: Vi er fortsat verdens mindst korrupte land sammen med New Zealand. Det viser anti-korruptionsbevægelsen Transparency Internationals årlige undersøgelse af forholdene i 180 lande. Egentlig er det ikke så overraskende. Inderst inde ved de fleste danskere jo godt, at bestikkelse hører til sjældenhederne. Få borgere kunne finde på at tilbyde myndighedspersoner erkendtligheder i forventning om modydelser. Og endnu færre offentligt ansatte kunne formentlig drømme om at tage mod penge eller tvivlsomme vennetjenester. Vi har grund til at glæde os over dette forhold. Korruption er en kræftsvulst på samfundet. Den gør alt dyrere og langsommere, fordi udgifterne til korruption skal lægges oven i prisen på alle projekter, hvor man tilmed langtfra kan være sikker på, at de bedste og billigste får overdraget en given opgave. Derfor er det heller ikke noget tilfælde, at de mest korrupte lande som regel også er de fattigste med for eksempel Sydsudan, Somalia og Syrien som nationer, der både er bundkorrupte og aldeles rædselsfulde at bo i. Korruption er imidlertid langtfra kun et økonomisk problem. Endnu værre er det, at bestikkelse tærer på ethvert samfunds vigtigste kapital, nemlig tilliden mellem borgerne indbyrdes og i forhold til myndighederne. Danmark er fortsat et samfund bygget på gensidig tillid. Men ligesom vi trods førstepladsen mister point på opgørelsen over korruptionens omfang, er der også en blevet plads til en lille tvivl i mange danskeres forhold til myndighederne. Den situation er netop opstået på grund af den senere tids mange skandaler. Så jo, vi gør det godt. Men vi gør det fortsat ikke helt godt nok.

Danmark For abonnenter

43 kommuner driver ulovlige solcelleanlæg: Nu risikerer investeringer for millioner at ryge i skraldespanden

112

30-årig indbrudstyv hærgede Kolding i måneder, inden han meldte sig selv: - Jeg gjorde det af grådighed

Annonce