Annonce
Ringkøbing-Skjern

Agger og Gintberg snydt for bornholmsk elbil-ræs

Tv-journalisten Anders Agger og komikeren Jan Gintberg får ikke lov til at udfordre politikeren i et elbil-ræs på Bornholm som planlagt. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Ringkøbing-Skjern Kommune skulle have profileret sin grønne elbil-event på sommerens Folkemøde på Bornholm. Det bliver ikke til noget.

Ringkøbing-Skjern: Anders Agger og Jan Gintberg misser muligheden for at køre om kap med politikerne med små elektriske biler denne sommer.

De to frontfigurer og idémænd bag kommunens store el-bilevent skulle ellers have promoveret det grønne bilprojekt Westwind24 på Folkemødet på Bornholm. Men det bliver ikke til noget.

Folkemødet, som skulle have løbet af stablen til juni, er netop blevet aflyst på grund af coronavirus, oplyser foreningen bag den politiske festival i en pressemeddelelse.

Ringkøbing-Skjern Kommune har tidligere brugt rigtig mange penge på at profilere sig på Folkemødet og havde netop i år valgt at satse mindre på bosætning og mere på at gøre borgere og ikke mindst politikere opmærksom på, at Vestjylland går forrest, når det handler om grøn omstilling.

Der var i år sat 350.000 kroner af til at sende en delegation af sted til klippeøen og til at slå på tromme for den grønne dagsorden. Og her skulle Agger og Gintberg være trækplaster.

Men nu må tv-journalisten, komikeren og alle andre altså blive hjemme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev For abonnenter

'Emmas' far drak og kunne vende på en tallerken på et splitsekund: - Far er virkelig sød, når han er ædru

Erhverv

Barsk maj for Billund Lufthavn: Massefyringer og nedgang på 98,3 procent

Annonce