Annonce
Kolding

Agri-Norcold i Kolding mangler arbejdskraft

Annonce

Kolding: På trods af en temperatur på under minus 20 grader i de store fryselagre er tempoet rygende varmt på Agri-Norcolds frysehuse i blandt andet Kolding lige nu.

En stor efterspørgsel på grisekød til Kina har siden sommer betydet, at endnu mere kød skal fryses, så det kan sendes til Kina, og det har lagt pres på Agri-Norcold, fortæller administrerende direktør for Agri-Norcold Jan B. Nielsen.

- Den store kinesiske efterspørgsel på grisekød har i den grad vendt op og ned på vores hverdag på frysehusene. Vi har ekstremt travlt, fordi der kommer meget mere kød igennem nu, siger Jan B. Nielsen.

Den øgede travlhed har betydet, at medarbejderne på Agri-Norcolds frysehuse har løbet hurtigt de seneste måneder, hvor både aftener og weekender er blevet taget i brug.

Selvom Jan B. Nielsen er taknemmelig over den indsats fra hans medarbejdere, håber han, at Agri-Norcold kan lykkes med at finde flere medarbejdere, så presset på den enkelte medarbejder kan normaliseres.

- Vi mangler lige nu medarbejdere på frysehusene i Hobro, Vejen, Kolding og Padborg, og dem håber vi på, at vi snart kan finde, siger Jan B. Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce