Annonce
Erhverv

Aktiespillet blev hans skæbne

Ole Bjørn Lauridsen hjemme igen i Grønlandsparken i Esbjerg – efter en weekend med Tivoli, Nyhavn og Cirkusbygning i København. Næste år er han med i aktiespillet igen – og formodentlig på mere end én plade.

nummer et: Da JydskeVestkysten ikke gerne gengiver bandeord, nøjes vi med at konstatere, at det lød lidt som at være tilbage i fabrikshallerne på Vestfrost, da Ole Bjørn Lauridsen modtog beskeden om, at han er årets aktievinder.

– Skal jeg komme og hente pengene i morgen, lød næste kommentar, da den tidligere værkfører havde sundet sig. Igen, fabrikshumor, for ret beset fangede avisen vinderen, mens han i en defekt bil med ødelagt udstødning forsøgte at snige sig det sidste stykke over Sjælland, på vej til en weekend i København sammen med hustruen Magnhild og tre vennepar.

– Jeg fortæller det ikke til de andre, sagde Ole Bjørn Lauridsen og så for sig, at han skulle give en lille én på hver en beværtning i hovedstaden. Indtil han kom i tanker om, at han jo ikke har fået sin gevinst endnu, så faren var ikke så stor.

Årets vinder er oven i købet debutant ud i aktiespil:

– Jeg har haft stor lyst i nogle år, men ikke fået mig taget sammen. Men så gjorde jeg det i år, og jeg må indrømme, at jeg er blevet bidt af det. Jeg har været inde at tjekke op hver dag, og de sidste tre dage, hvor vi ikke har kunnet følge stillingen på nettet, de har altså været virkelig hårde. Jeg har forsøgt selv at beregne, hvilke aktier, dem der forfulgte mig, havde, for at vurdere deres position, men det har jo været håbløst. Min kone synes, jeg er gået lige lovlig meget op i det, siger Ole Bjørn Lauridsen, der allerhelst vil bruge sin gevinst til at have det sjovt. Og så bliver der måske også lidt større julegaver til de to voksne sønner:

– Min ene søn er i Sydbank, og han mente, jeg skulle sætte pengene på A.P. Møller. Godt jeg ikke lyttede til ham, nu kan jeg til gengæld drille ham, siger Ole Bjørn Lauridsen, der efter Vestfrost har fungeret som lærervikar, fordi han altid har været glad for at arbejde med unge mennesker. I 15 år var han leder af fodbold i Spangsbjerg, så rykkede han tre år til EfB, og nu træner han børn i badminton på den lokale skole.

VINDERAKTIERNE

50.000 kroner på FL Smidt gav en gevinst på 10.819,52 kroner; 30.000 på DSV gav 3.297,07 kroner og 20.000 på Coloplast gav 2.076,40 kroner. I alt en gevinst på 16.192,99 kroner.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Ewii får dobbelt så mange henvendelser om elpriser som for en måned siden - men få vil have fif til at sænke forbruget

Annonce
Annonce
Annonce
Varde For abonnenter

12-årig datter til sin mor: Hvis far stiller op som borgmester igen, flytter jeg hjemmefra

Navne For abonnenter

Efter 20 år som førstemand er det snart slut: - Som borgmester står du forrest, når der er fest - men også når der falder brænde ned

Aabenraa

Efter fund af skader på de 466 nye popler: Planerne for poppelalleen må udskydes

Esbjerg

Stormløb mod berømt mange-millionærs hus: 400 troppede op

DF-hovedbestyrelsesmedlem udfordrer Messerschmidt i formandsvalg

Esbjerg For abonnenter

En hel togkupé undlod at tage mundbindet på mellem Esbjerg og Odense: Nu kalder andre borgere deres opførsel 'svinsk' og kræver reglerne overholdt

Erhverv

34-årig fra talentprogram skal være erhvervsdirektør for Sydbank Kolding

Kolding

Voldsomme billeder: Op mod 30 brandfolk kæmpede med stor gårdbrand

DF slår revner - er det Fremskridtspartiet om igen?

Ribe Esbjerg HH For abonnenter

Hvor er han altså bare vild inde i målet: Søren Rasmussen burde mindst tage fem år mere

Haderslev For abonnenter

76-årig blev igen dømt for bombetrusler mod Gram Slot

Billund

Sæsonens første håndboldskuffelse: Grindsted smed et point væk i København

Annonce