Annonce
Aabenraa

Aktiviteter for børn i sommerferien

Aabenraa Kommune satser igen på at kunne tilbyde børn og unge masser af aktiviteter i sommerferien. Arkivfoto: Claus Thorsted
Aabenraa Kommunes børn og unge får igen i år mulighed for at deltage i aktiviteter i sommerferien.

Aabenraa: Foreninger, klubber og institutioner har mulighed for at tilbyde børn og unge en lang række forskellige aktiviteter. Foreningslivet får dermed lejlighed til at vise, hvad man kan tilbyde og får mulighed for at få flere medlemmer.

I 2019 kunne skoleeleverne vælge knap 60 aktiviteter over hele kommunen. Der var omtrent 2500 tilmeldinger til aktiviteterne.

- Forhåbentlig har lige så mange aktivitetsudbydere lyst til at byde ind med sommerferieaktiviteter i år og på den måde være med til at give skolebørnene en aktiv sommerferie, siger fritidskonsulent i Aabenraa Kommune, Kurt Koch, i en pressemeddelelse.

Kultur- og Fritidsudvalget har ligesom de seneste år afsat en pulje til Aktiv Ferie. Formålet er at gøre deltagerbetalingen så lille som muligt, så alle skoleelever har mulighed for at deltage i aktiviteterne.

Alle skoleelever fra 0.-9. årgang kan benytte sig af tilbuddene i Aktiv Ferie. Omkring 1. juni modtager samtlige elever fra 0.-5. årgang årets aktivitetshæfte, mens 6.-9. årgangs elever kan finde aktivitetshæftet på www.aabenraa.dk.

Ønsker man at byde ind med aktiviteter til sommerferien, kan man kontakte Kurt Koch på telefon 73 76 77 99 eller pr. e-mail: kkoc@aabenraa.dk senest 13. marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Derfor skal vi turde drømme stort

Martin Braithwaite er en god fodboldspiller, og det har han været i mange år. Ellers bliver man ikke førsteholdsspiller i Esbjerg fB, professionel i Frankrig, England og Spanien. Man bliver ikke landsholdsspiller. Det krævet særligt talent og særlig arbejdsomhed. Men et vildt, vidunderligt og vanvittigt klubskifte fra en spansk bundklub, Leganés, til en af verdens allerstørste, mest mytiske fodboldklubber, FC Barcelona, ændrer alligevel alt. 28-årige Martin er ikke længere bare en dygtig fodboldspiller, han er en stjerne, katapulteret ind på lystavlen hos stort set alle danskere. I løbet af en uge. Vi skriver sjældent om fodbold på denne plads, det bliver ikke omdrejningspunktet herfra. Men der er noget i den historie, som er værd at hæfte sig ved. Den er enormt inspirerende. Historien om en ung knægt fra Esbjerg, der – når man hører alle anekdoterne, der dukker frem nu, og det er mange - altid har haft en stålsat tro på sig selv, et mod til at sætte ambitionerne højt og en ukuelig vilje til at forfølge dem. Vejen til Barcelona har ikke været let. Der har været omveje, og der har været kampe og klubophold undervejs, som var mindre vellykkede. Men han holdt fast. Så mens alverden var ved at tabe underkæben, da knægten fra Esbjerg lørdag eftermiddag stod klar på sidelinjen på Camp Nou, Barcelonas hjemmebane, klar til at gøre sin debut som Messis holdkammerat, var hovedpersonen afklaret. Det var jo lige præcis det scenarie, han havde forestillet sig i mange år. Det starter med en drøm. Man når ingen steder uden, i fodbold, i politik, i erhvervslivet, i skolen, i livet. Det kræver mod at drømme stort. Det kræver fantasi. Selvfølgelig kræver meget mere end det at se drømme blive til virkelighed. Der er ganske givet flere knuste drømme end det modsatte derude, så meget desto mere er der grund til at nyde øjeblikket, når det lykkes en af vores egne at indfri en vild drøm. Mærke det. Glæde sig. Kan man komme fra et ungdomsfodboldhold i Sædding-Guldager til førsteholdet i FC Barcelona, kan alt ske. Drøm det. Drøm stort. Og gå efter den. Tænk sig; det kunne jo være, at også din gik i opfyldelse.

112

Dige repareret ved Møllehus i nat: - Vi er fortsat i forhøjet beredskab

Annonce