Annonce
Læserbrev

Aktivitetshus. Beklager at jeg lod mig rive med

Læserbrev: Det er altid ærgerligt at begå fejl, og jeg beklager - uden forsinkelse -, at jeg lod mig rive med af indlægget 7. maj 2020.

Forklaringen er den simple, at jeg ganske enkelt fandt, at afdelingschef Kirsten Dyrholms svar til en ældre medborger lød arrogant/affejende. “Ting tager tid” er jo ikke et kvalificeret svar på foreningernes manglende muligheder for planlægning.

Det kan vel næppe heller være forbigået udvalgsformand Bodil Staal, at hendes tro partikammerat Hans Chr. Schack, der bl.a. er en aktiv formand for Høreforeningen i Vejen - citeres for at være nødt til at aflyse allerede kalendersatte arrangementer p.g.a. forsinket ibrugtagning af aktivitetshuset. Her kunne et pænt svar med reel oplysning vel have været på sin plads, tænker jeg. Andre foreningers repræsentanter synes også at have haft behov for at tilkendegive deres mening, og så er det da ærgerligt, at det kun er en forsinket indvielsesdato, formandskabet røber i dagens avis.

En indvielsesdato er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at logistikken i forhold til foreningerne og deres anvendelse af huset er på plads, og det kan vel ikke siges at være uden betydning - alt taget i betragtning, og er vel dybest set årsagen til de lurende frustrationer, må man tro.

Fordi man ikke er født happy clapper, er det ikke ensbetydende med at ønske noget talt ned. Kritisk sans er udgangspunktet for al visdom - og ikke at foragte.

Når det er sagt, har jeg bestemt de bedste ønsker for huset og brugerne i tiden fremover. Aktivitetshuset i Holsted må rigtig gerne udvikle sig til en succeshistorie før eller siden. Sååhh... af hjertet tillykke fra mig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Svømmehalsdirektør er dybt frustreret over lange udsigter til genåbning: Op mod 200 kunder har skrevet til Slotssøbadet

Annonce