Annonce
Haderslev

Aktuelt i Rødekro: Gamle traktorer og andre herlige maskiner

Torkil Lund og andre medlemmer af Dansk Veteran Traktor Klub holder veterantraktor og modeltraktorudstilling i Compass Congress Center. PR-foto

Rødekro: Hvem har ikke set øjnene på en lille dreng eller pige lyse op ved synet af en gammel Ferguson traktor eller en skinnende mejetærsker? Sådan en lille dreng var Torkil Lund engang – og interessen har han taget med sig helt ind i pensionisttilværelsen.

Drengedrømmene for både små og voksne drenge kan for alvor udleves i weekenden lørdag 9.- og søndag 10. november begge dage kl. 10-16, når Torkil Lund og andre medlemmer af Dansk Veteran Traktor Klub holder veterantraktor og modeltraktorudstilling i Compass Congress Center.

Det er anden gang begivenheden finder sted, oplyser Torkil Lund, der også driver Mjang Veterantraktor- og Maskinsamling.

- Det var en stor succes med over 1200 besøgende. Alle aldre er velkomne og alle får noget ud af et besøg - både drenge og piger, fortæller Torkil Lund, som tillige er formand for Dansk Veteran Traktor Klub, i en pressemeddelelse.

De besøgende kan se mange forskellige traktorer, roeoptagere, plove, selvbindere, mejetærskere og fjernstyrede modeller.

Annonce
Der er bud efter både raske drenge og piger, når der er udstilling af gamle traktorer i Rødekro. PR-foto
De besøgende kan se mange forskellige traktorer, roeoptagere, plove, selvbindere, mejetærskere og fjernstyrede modeller. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce