Annoncørbetalt indhold

Akupunktur vinder frem

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Akupunktur er en ældgammel behandlingsform. Den har rødder flere tusinde år tilbage. Nogle siger så langt tilbage som 5-6 tusinde år. Det viser at det er en behandling, der kan noget. Ingen ville praktisere noget så længe, hvis ikke det virkede. Der er da også en lang række af lidelser som akupunktur kan gøre noget ved. På Akupunktur Klinik Aarhus kan du få traditionel kinesisk akupunktur af to kinesiske læger, der begge har en lang erfaring med akupunktur.


Annonce

Hvad kan akupunktur hjælpe på

Listen over de lidelser, som akupunktur kan hjælpe på er lang. Den indeholder både psykiske lidelser og fysiske lidelser. Her kan for eksempel nævnes:


·      Depression

·      Angst

·      Hovedpine

·      Fedme/overvægt

·      Gigt

·      Barnløshed/fertilitet

·      Hovedpine/migræne

·      Ledsmerter/ledgigt

·      Ryg- og lændesmerter

·      Rygning

·      Smerter generelt

·      Eksem

·      Forstoppelse

·      Hedeture/overgangsalder

·      Impotens

·      Kemoterapi

·      Kronisk stres

·      Og meget mereEt helt andet system

Indenfor traditionel kinesisk medicin ser man ikke psyke og fysik som adskilte størrelser, som den vestlige lægevidenskab gør. Man mener, i den kinesiske terminologi, at den psykiske del spiller ind på den fysiske del og omvendt. Det er et helt andet tankesystem om krop og psyke end vesten benytter. Indenfor akupunktur arbejder man ud fra, at kroppen har 14 meridianer, hvor de to er de centrale, som går på henholdsvis forsiden og bagsiden af kroppen i en lodret linje. Meridianer er baner, der løber i kroppen og transporterer vores livsenergi rundt i kroppen. Hvis banerne bliver blokeret forårsager det en ubalance i systemet, som giver os gener af den ene eller anden art i krop eller psyke eller i både krop og psyke.


Undersøgelse af symptomer

Når ubalancen er opstået kan en akupunktør lave en undersøgelse af patienten for at finde ud af nøjagtigt, hvor ubalancen er opstået. Det sker ved at behandleren spørger ind til symptomforløbet og undersøger patientens puls og tunge. Både vores puls og tunge har nemlig zoner eller punkter, der repræsenterer alle organer og lemmer i vores krop. Så ved at mærke pulsen og kigge på tungen kan den kinesiske akupunktør bestemme ret præcist, hvor problemet er. Når det er identificeret ved behandleren hvilken meridian, der skal arbejdes med. Meridianbanerne er nemlig også knyttet til et organ i kroppen.


Det bruges tynde sterile nåle

For at rette op på ubalancen og få livsenergien til at strømme ubesværet igen benyttes nåle, der sættes i nogle punkter, der er tilknyttet den pågældende meridian. Nålene er sterile og meget tynde. De sættes ikke ret dybt og der plejer ikke at være smerter forbundet med akupunktur. Nålene sidder typisk i huden i 20 til 30 minutter.


Læger og akupunktører

I Akupunktur Klinik Aarhus mødes man af et virkelig dygtigt team. Det to kinesiske læger Dr. Ken Matsu og Dr. Zhanyuan Kang har en fod indenfor i både den traditionelle kinesiske medicin og i den vestlige medicin. De har således dobbelt op på kompetencer. De har begge arbejdet med akupunktur i mange år og er udannet i akupunktur i Kina. I Kina er akupunktur brugt i sundhedsvæsenet som en naturlig del af behandlingen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.