Annonce
Sønderjyske Fodbold

Albæk: - Det ender nærmest med at være SønderjyskE's bedste sæson

SønderjyskE's Mads Albæk spillede fuld tid mod Lyngby. Mange af de andre faste startere fik tidlig sommerferie. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Mads Albæk kunne mærke på sine kolleger fra Lyngby efter kampen, at de er pressede over at skulle spille nedrykningskampe. SønderjyskE skal på ferie.
Annonce

Det var de kampe, SønderjyskE så ud til at skulle spille.

Playoffkampene om nedrykning. For en måned siden havde SønderjyskE fem point op til Lyngby på andenpladsen i nedrykningsgruppen, og det så ud til at kræve en ikke helt ubetydeligt kraftanstrengelse at slippe for tredjepladsen.

Det gjorde SønderjyskE, og det var endda afgjort inden onsdagens kamp i Lyngby.

- Vi havde håber på en finale her, sagde Mads Albæk efter kampen.

Virkeligheden blev frommere end håbet.

Lyngby skal nu ud i to playoffkampe mod Hobro.

- Det var fantastisk at tage herover og spille en kamp, der ikke havde den tunge betydning, den kunne have haft. Jeg kan mærke på Lyngby-spillerne, at de er pressede over at skulle spille de kampe, sagde Albæk.

Han ser tilbage på en sæson med op- og nedture, men som i hans optik ender i et stort plus.

- Det har svinget, sagde han.

- Noget har været godt, noget har været skuffende. Men vi ender nærmest med SønderjyskE's bedste sæson med pokaltitlen og redning.

Annonce

Gas i ballonen

Cheftræner Glen Riddersholm ville bruge kampen mod Lyngby som en øvelse i at holde gassen i ballonen, selvom det hele var afgjort. Det lykkedes, mente han.

- Det, synes jeg, vi klarede fremragende i vores løb og dueller. Vi laver nogle uprovokerede og tekniske fejl, som bringer os i dumme situationer, men jeg er glad for udtryk og præstation, sagde han.

Han sender torsdag sine spillere på ferie, og på den anden side af den venter endnu en sæson, hvor det handler om at undgå nedrykning.

- Vi har lært, at vi ikke kan være en konceptklub på spillestil. Vi skal være pragmatiske. Der er mange ting, vi stadig skal lægge på, og det tager bare tid. I næste sæson bliver det også en eksistenskamp i superligaen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

20-årig trafikdræbt mand er identificeret: Han stødte frontalt ind i en lastbil i sin VW Up

Annonce