Annonce
Tønder

Alex anbefaler: Det skal du høre fredag på Tønder Festival

Radiovært Alex Nyborg Madsen kommer hver dag under festivalen med en anbefaling til, hvad man bør høre. Selv sender han live fra Boleroteltet under festivalen.

Tønder: Radiovært Alex Nyborg Madsen er igen i år en del af Tønder Festival, hvorfra han sender live sammen med Søren Rebbe. De kan opleves i spejlteltet Bolero fredag, lørdag og søndag klokken 16.

Alex Nyborg Madsen kommer hver dag med en koncert-anbefaling til JydskeVestkystens læsere. Fredagens tip er Jonah Blacksmith, der klokken 20 leverer bandets roste filmkoncert på open air-scenen.

- Det er simpelthen noget af det mest begavede, jeg nogensinde har set på en dansk scene. Og det er meget, meget rørerende. En meget, meget fin oplevelse med de her filmklip ind imellem og så koblet med de her drenge, der bare spiller noget virkelig fantastisk musik, lyder de rosende ord fra Alex Nyborg Madsen.

Bandet har turneret med filmkoncerten denne sommer. Alex Nyborg Madsen tror, at Tønder Festival er en af de sidste muligheder for at opleve koncerten, hvor man blandt andet hører om band-brødrene Thomas og Simon Alstrups baggrund og deres bedstefar, som var smed og selv spillede.

- Så vidt jeg ved, kommer der et nyt album her i efteråret med Jonah Blacksmith, og så tænker jeg, at de lægger filmkoncerterne i graven igen, siger Alex Nyborg Madsen.

Han får i Bolero-teltet besøg af en række af festivalens musikere, når han laver live-radio.

Alex Nyborg Madsen anbefaler, at festivalgæster oplever Jonah Blacksmiths filmkoncert. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klima

Sorte næsehorn på vej tilbage

Danmark

Live: Mette F. - Gradvis åbning af Danmark efter påske er sandsynlig men der går tid før samfundet er normalt igen

Annonce