Annonce
Tønder

Alex anbefaler: Det skal du høre torsdag på Tønder Festival

Alex Nyborg Madsen anbefaler, at publikum torsdag oplever Ruston Kelly i Telt 2. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Radiovært Alex Nyborg Madsen kommer hver dag under festivalen med en anbefaling til, hvad man bør høre. Selv sender han live fra Bolero-teltet under festivalen.

Tønder: Radiovært Alex Nyborg Madsen er igen i år en del af Tønder Festival, hvorfra han sender live på P5 sammen med Søren Rebbe. De kan opleves i spejlteltet Bolero fredag, lørdag og søndag klokken 16.

Alex Nyborg Madsen kommer hver dag med en koncert-anbefaling til JydskeVestkystens læsere.

Torsdagens tip er amerikanske Ruston Kelly, der træder op på scenen i Telt 2 klokken 20.15.

Radioværten mener, at Ruston Kelly repræsenterer den nye country-scene.

- Han spiller americana, folk, country. Og han skriver nogle gode sange, og det spiller godt i radioen, og det er bare sådan helt personligt en af dem, som jeg selv glæder mig til at opleve, fortæller Alex Nyborg Madsen.

Han ved ikke, om det bliver en fantastisk koncertoplevelse - han har nemlig ikke oplevet Ruston Kelly live før.

I den mere kulørte afdeling fortæller Alex Nyborg Madsen, at Ruston Kelly er gift med Kacey Musgraves, der er et af de store, nye navne inden for den poppede country.

Han vurderer, at Ruston Kelly om nogle år godt kan være for dyr for Tønder Festival.

- Han er "on the rise", tror jeg, lyder det fra radioværten, der i Bolero-spejlteltet under festivalen får besøg af en række af festivalens musikere.

Alex Nyborg Madsen er selv til stede på Tønder Festival alle festivalens fire dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Dræbt bilist er endnu ikke identificeret

Leder For abonnenter

Dronningens jernnæve

Der er nærmest altid uro i det engelske kongehus, og den seneste tid har uroen haft den iltre prins Harry som omdrejningspunkt. Prins Harry er bror til prins William, der en dag bliver konge, og yngste søn af prins Charles og prinsesse Diana, og sammen med sin kone, den borgerligt og amerikansk fødte hertuginde Meghan, ønsker han at trække sig som såkaldt seniormedlem af kongefamilien. Det er blandt andet ønsket om mere privatliv, der har bragt det unge ægtepar på disse tanker. Den engelske dronning Elisabeth har reageret ved at efterkomme parrets ønske, men samtidig også frataget dem retten til at kalde sig "kongelige højheder", frataget dem retten til at modtage apanage ligesom de to skal tilbagebetale cirka 20 millioner kroner for den nylige renovering af deres residens Frogmore Cottage. Der er langt fra det engelske til det danske kongehus, men dronning Elisabeths beslutning virker klog. Selv om man som kongelig er født ind i en særlig skæbne, er der historisk flere eksempler på, at medlemmer af forskellige kongehuse har frasagt sig disse nedarvede privilegier. I England synes dronningens holdning klar: Hvis du ikke vil arbejde som kongelig, får du heller ikke løn som kongelig. Dette spørgsmål kommer vi uden tvivl også til at diskutere inden længe her i Danmark, idet der i kongehuset lige nu er usædvanligt mange børn. En del af disse vil formentlig heller ikke som voksne kunne fylde en tilværelse ud inden for kongehuset, og derfor vil den til den tid siddende regent i samråd med regering og Folketing skulle træffe beslutninger i samme boldgade som dronning Elisabeths. Et kongehus med nedarvede privilegier er egentlig som konstruktion en anakronisme, men da eksempelvis det danske kongehus nyder massiv folkelig opbakning, er det i praksis en ganske demokratisk indretning. Imidlertid hviler en del af populariteten utvivlsomt på en bred accept af forholdet mellem aflønning og indsats, og her er det klart, at medlemmer af kongehuset for at få apanage skal arbejde for pengene.

Haderslev

Standup-vinder til Haderslev

Kolding

Udvalgsformand efter kritik: Patienter i manuelle kørestole skal bruge gammel indgang

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];